Κως: Βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν; (Photos)

 ΦΩΤΟ – Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω;


Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε, το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991.
Το άψυχο σώμα του Μπεν Νίντχαμ κρύβεται κάτω από τα χαλάσματα ερειπωμένου εργοστασίου στην Κω και η εξαφάνιση δεν οφείλεται τελικά σε απαγωγή αλλά σε ένα τραγικό δυστύχημα! Αυτό είναι το νέο στοιχείο στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ευρώπη 21 χρόνια πριν, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες. Ο Μπεν ήταν τότε μόλις 21 μηνών.
 ΦΩΤΟ – Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω;
Οι αστυνομικές αρχές του νησιού σε συνεργασία με τους Βρετανούς ντετέκτιβ φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε σκανάρισμα μιας μεγάλης περιοχής με ειδικό μηχάνημα ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν οστά κρυμμένα σε παλιό εργοστάσιο, λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρισκόταν ο μικρός Μπεν την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό, σύμφωνα με το iefimerida.gr
Η είδηση ότι η ελληνική αστυνομία ανοίγει ξανά τον φάκελο με την υποψία ότι θα μπει μακάβριο τέλος στην υπόθεση, συγκλόνισε την 40χρονη μητέρα του παιδιού η οποία είναι πεπεισμένη πως ο Μπεν έπεσε θύμα απαγωγής και ζει σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης!
Σύμφωνα, όμως, με την Daily Mirror είναι πολύ πιθανό ο μικρός να έχει θαφτεί κάτω από τόνους χώματος. Η υπόθεση ανοίγει ξανά με αιτία την κατάθεση οδηγού εκσκαφέα (του Κωνσταντίνου Μπάρκα) ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση, είχε ο ίδιος ανοίξει βαθύ χαντάκι μόλις 15 μέτρα από το τελευταίο σημείο ζωής του παιδιού,
image511 ΦΩΤΟ – Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω;
Ο Μπεν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991, λίγα λεπτά αφότου η νεαρή τότε μητέρα του τον άφησε στους γονείς της προκειμένου να πάει για δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Η Εντι και η Κριστίν Νίντχαμ πήραν το παιδί μαζί τους σε μια φάρμα προκειμένου να παίξει σε προστατευμένη περιοχή όσο θα έτρωγαν με τον φίλο τους Μιχάλη Κυπραίο.
Ξαφνικά διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν υπήρχε πουθενά και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Τα επικρατέστερα σενάρια ήταν τρία: ο Μπεν περιπλανήθηκε στο κοντινό εργοστάσιο και εγκλωβίστηκε κάτω από το «βουνό» με τα μπάζα που ξεφόρτωσε φορτηγό, ο Μπεν σκοτώθηκε σε τροχαίο και τον έθαψαν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο ή τον δολοφόνησαν και έθαψαν το κορμί του στην περιοχή.
image512 ΦΩΤΟ – Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω;
Η μητέρα υποστηρίζει ωστόσο ότι το μπάζα είχαν ήδη ξεφορτωθεί από το φορτηγό όταν είχε η ίδια νωρίτερα επισκεφτεί την περιοχή με τον Μπεν και τον πατέρα του, τον τότε φίλο της Σιμόν Γουάρντ.
«Είναι μεγάλο σοκ για εμένα και την οικογένειά μου να ακούμε ότι θα ψάξουν για το πτώμα του Μπεν αλλά εάν αυτό συμβαίνει απλώς για να αποκλείσει η αστυνομία το ενδεχόμενο ότι το παιδί βρίσκεται κάπου εκεί θαμμένο τότε… εντάξει. Ας το δούμε από τη θετική του πλευρά το θέμα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι 21 χρόνια μετά η ελληνική αστυνομία πραγματικά ενδιαφέρεται ακόμη για την υπόθεση. Είναι μεγάλη παρηγοριά και υποστήριξη αυτό για την οικογένειά μας», δηλώνει η τραγική μητέρα και προσθέτει πως θα πρέπει να δημοσιευτεί ξανά η ηλεκτρονική φωτογραφία των αρχών με τον Μπεν όπως πιθανότατα θα μοιάζει σήμερα γιατί: «Είμαι σίγουρη ότι δεν θα βρεθούν οστά στην περιοχή. Ο Μπεν είναι κάπου εκεί έξω και ζει. Και μια μέρα ίσως τον βρω και τον αγκαλιάσω ξανά».
fetcher 41 ΦΩΤΟ – Σοκαριστικό: βρέθηκαν τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki