Βγάλτε χρήματα με το adf.ly


Τι είναι το adf.ly;

Το adf.ly είναι μια υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε χρήματα από τα links στην ιστοσελίδα σας. Ακόμη και αν δεν έχετε ιστοσελίδα αλλά θέλετε να βγάλετε χρήματα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αυτή στο facebook ή στο twitter ή σε οποιοδήποτε φόρουμ. Μέσω adf.ly μικραίνετε (σμίκρυνση) τα links σας και βγάζετε χρήματα. Τόσο απλά!


Πως δουλεύει το adf.ly;
 
Αρχικά πάτε στο adf.ly και κάνετε εγγραφή στη υπηρεσία. Η εγγραφή είναι υπόθεση δυο λεπτών. Μετά τη εγγραφή  σας είσαστε έτοιμοι να αρχίσετε να βγάζετε λεφτά! Για να κάνετε χρήση του adf.ly πρώτα κάνετε log-in. Αντιγράφετε στο πεδίο το url του link που θέλετε να μικρύνετε και πατάτε shrink. Αυτό ήταν! Αντιγράφετε από το πεδίο τη νέα μορφή του link και το βάζετε στη ιστοσελίδα/facebook/twitter σας. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στο link σας εσείς βγάζετε χρήματα.

 
Κάθε φορά που θέλετε να μοιραστείτε ένα άρθρο, τραγούδι, video από το youtube περάστε το url πρώτα από το adf.ly και βγάλτε χρήματα όταν οι φίλοι σας βλέπουν την ανάρτηση σας!

 
Πόσα χρήματα θα βγάζω;

 
Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στο link σας αυτόματα εμφανίζεται μια διαφήμιση στον χρήστη και εσείς πληρώνεστε. Το πόσα θα βγάζετε εξαρτάται από το πως θα προβάλλεται στο χρήστη η διαφήμιση. Τη στιγμή που γράφτηκε αυτή η ανάρτηση το CPV (Cost Per View) για Ελλάδα ήταν  $3.20 ανα 1000 εμφανίσεις (impressions). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο επιλογές: Interstitial όπου με το κλικ εμφανίζεται στο παράθυρο του browser του χρήστη μια διαφήμιση για 5 δευτερόλεπτα ή top banner όπου ανοίγει αμέσως η επιθυμητή σελίδα στον χρήστη αλλά στο πάνω μέρος εμφανίζεται μια διαφήμιση.


Παράδειγμα: google.gr


Πότε και πως πληρώνομαι;

 
Το ελάχιστο ποσό (minimum payout) πληρωμής είναι $5.00. Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω paypal ή AlertPay. Οι πληρωμές γίνονται την πρώτη δευτέρα κάθε μήνα. Αν δεν συμπληρώσετε $5.00 σε ένα μήνα μην ανησυχείτε το ποσό σας μεταφέρεται και στον επόμενο μήνα!Κάντε εγγραφή και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki