Θύμα κλοπής έπεσε στην Θεσσαλονίκη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος



Θύμα κλοπής έπεσε στην Θεσσαλονίκη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα με αφορμή την την κηδεία του διάσημου καρδιοχειρουργού Παναγιώτη Σπύρου. Kλάπηκε και το πιστόλι του.

 Μετά την κηδεία στην οποία παρέστησαν περίπου 2500 πολίτες, γευμάτισε στο εστιατόριο ΤΑ ΝΗΣΙΑ του παλιού του φίλου και σεφ Γιάννη Αλεξίου. Εκεί βγήκε στο πεζοδρόμιο της Προξένου Κορομηλά για να απολαύσει το πούρο του δεδομένου ότι στο εστιατόριο απαγορεύεται. Συνομίλησε με κόσμο που τον έβλεπε και τον καλοσώριζε ενώ για άγνωστο λόγο δύο ώρες μετά αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι του με τα προσωπικά του αντικείμενα -ένα μαύρο τσαντάκι τύπου μπανάνα- είχε κάνει φτερά. Κινητοποιήθηκαν οι πάντες μέσα κι έξω από το χώρο του εστιατορίου, έψαξαν τους διπλανούς κάδους σκουπιδιών ερευνήθηκαν κοντινές κάμερες τραπεζών μήπως κατέγραψαν κάποια κίνηση αλλά δεν υπήρξε ίχνος από το τσαντάκι.

 Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φανερά αναστατωμένος συνομιλούσε με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας που προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον δράστη αλλά και με τον προσωπικό του φίλο καρδιοχειρουργό Βασίλειο Χαλβατζούλη που τον συνόδευε. Το τσαντάκι περιείχε πολύτιμα έγγραφα, κάρτες τραπεζών αλλά και το περίστροφό του. Τις απογευματινές ώρες ο γνωστός δημοσιογράφος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου -σύμφωνα με πληροφορίες- στην Αριστοτέλους κι έκανε την σχετική καταγγελία.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και όλο το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι για την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη δεδομένου όπως έλεγαν σε φιλικό τους κύκλο πολλές φορές έτυχε πελάτες να αφήσουν πολύτιμα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν αμέσως κι επεστράφησαν, ενώ υπήρχε και περίπτωση που ξεχάστηκε βαλίτσα με δέσμες πεντοχίλιαρα που ήρθε και την πήρε ανέπαφη, ο κάτοχός της. Μάλιστα σήμερα οι ιδιοκτήτες του γνωστού εστιατορίου Γιάννης και Σμαράγδα Αλεξίου γιόρταζαν την επέτειο των γάμων τους οδεύοντας στα 42 χρόνια γεγονός που με την αναστάτωση που προέκυψε ήρθε σε δευτερεύουσα μοίρα.

Η προσωπική ασφάλεια του κ. Τριανταφυλλόπουλου ερεύνησε όλα τα σημεία που κινήθηκε ο δημοσιογράφος στην συμπρωτεύουσα όπως την κλινική Κυανού Σταυρό Euromedica όπου πήγε για σύντομο διάστημα, το χώρο της εκκλησίας και την κοντινή διαδρομή μέχρι τα Νησιά μήπως και τυχόν ενοπιστεί το πολύτιμο τσαντάκι του Μάκη Τιανταφυλλόπουλου.

Πηγή: xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki