Συνελήφθη και κρατείται πασίγνωστος επιχειρηματίας για εικονικά τιμολόγια!



Πρόκειται για ιδιοκτήτη Ομίλου επιχειρήσεων ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί και με...
τα κοινά, αναπτύσσοντας πλούσια και πολυσχιδή δραστηριότητα.

Στη σύλληψη πολύ γνωστού Πατρινού επιχειρηματία με την κατηγορία της έκδοσης εικονικών τιμολογίων προχώρησαν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, πρόκειται για ιδιοκτήτη Ομίλου επιχειρήσεων ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί και με τα κοινά, αναπτύσσοντας πλούσια και πολυσχιδή δραστηριότητα. Πρόσφατα δε είχε απασχολήσει ξανά την τοπική επικαιρότητα με άλλη υπόθεση, δικαστικής φύσεως, στην οποία είχε εμπλακεί γύρω από την λειτουργία επιχειρήσεων του.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί προ ημερών. Xθες το πρωί (31-10-2012) ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε, συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρεία ιδιοκτησίας του παρουσίασε πλαστά τιμολόγια και σε επενδυτική δραστηριότητα που είχε αναπτύξει, διεκδικούσε επιδότηση από το ελληνικό. Αν ευσταθεί κάτι τέτοιο τότε ο γνωστός επιχειρηματίας θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία της απάτης κατά του Δημοσίου.

Σύμφωνα, επίσης, με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει υπάρξει παρέμβαση και από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

 newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki