Τι απέγινε η αμύθητη περιούσια της Ρένας Βλαχοπούλου;


rena 300x163 Ρένα Βλαχοπούλου: Τι απέγινε η αμύθητη περιούσια της;
«Εμείς δεν πήραμε τίποτα από τη Ρένα. Ούτε μια καρφίτσα. Όταν άνοιξε η διαθήκη, μείναμε όλοι έκπληκτοί. Κι ας ήμασταν αδέρφια της», αποκαλύπτει ο αδερφός της αξέχαστης ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου, Σπύρος μιλώντας εννέα χρόνια μετά τον θάνατο της, για την αμύθητη περιουσία της αδερφής του.
«Όλα πήγαν στον σύζυγο της και στη συνέχεια στην αδερφή του. Και πίνακες ζωγραφικής τεράστιας αξίας, πανάκριβα κοσμήματα αλλά και ακίνητα. Ήταν άδικο για εμάς που ήμασταν οι δικοί της άνθρωποι, το αίμα της. Γιατί κι εγώ ένας απλός υπάλληλος ήμουν. Δεν είχα ούτε πλούτη, ούτε κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο. Όμως τελικά ο άνθρωπος δεν παίρνει τίποτα μαζί του», λέει εκφράζοντας την πικρία του. Όλα στο σπίτι του θυμίζουν εκείνη. Η αγάπη του ήταν τεράστια. Μαζί της στις καλές και στις κακές στιγμές της. Το στήριγμα της στη χαρά και στη λύπη της, όπως περιγράφει ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδας News
. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τελευταίο σύζυγο της Ρένας Βλαχοπούλου, Γιώργο Λαφαζάνη. «Τον Γιώργο τον αγάπησε η Ρένα, τον αγάπησε πολύ. Για αυτό άλλωστε έκανε και τόσες θυσίες.». όταν περνά η κουβέντα στην κληρονομιά λέει με πόνο. «Δεν άφησε απολύτως τίποτα σε εμάς, μόνο ένα μαγαζί κι ένα διαμέρισμα στα παιδιά του άλλου μας αδελφό. Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά στην Κέρκυρα, πίνακες, κοσμήματα αμύθητης περιουσίας, σπίτι στη Βούλα πήγαν στον Γιώργο και κατ” επέκταση στην αδερφή του».
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ηθοποιός είχε μοναδικά κοσμήματα. «Της άρεσε να αγοράζει κοσμήματα. Ήταν το χόμπι της. Μόνο τα μονόπετρα που είχε, έφταναν. Περιουσία ολόκληρη», λέει ο Σπύρος Βλαχόπουλος και συμπληρώνει για τους κορυφαίους πίνακες που είχε στην κατοχή της. «Είχε πίνακες του Λύτρα, του Τσαρούχη και των άλλων κορυφαίων ζωγράφων». Όσο για το αν τα άλλα αδέρφια πήραν κάτι απαντά: «Η Ρένα δεν ήθελε ν ακούσει τίποτα για κληρονομιές. Τρελαινόταν. Και μετά ήρθε η έκπληξη για εμάς με το άνοιγμα της διαθήκης. Η διαθήκη έγινε πριν πεθάνει η αδερφή μου. Πήρε ο Λαφαζάνης δυο μάρτυρες που ήταν παιδικοί του φίλοι και υπέγραψαν. Η Ρένα λοιπόν εν ζωή άφησε τη μισή της περιουσία στον Γιώργο και μετά το θάνατο της πήρε και τα υπόλοιπα», λέει και καταλήγει με πικρία: «Ήταν άδικο αυτό που μου συνέβη. Δεν ήμουν πλούσιος. Με πείραξε για τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που την υπεραγαπούσαν. Δεν πειράζει όμως,. Κανένας δεν παίρνει τίποτα μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki