Η σκληρή απάντηση της Αντωνίας Καλλιμούκου στις φήμες για το Μπάνσκο


icemax 620 f61f992df06796e2cd55c2c7cf0c7481 Αντωνία Καλλιμούκου: Η σκληρή απάντηση στις φήμες για το Μπάνσκο

Η Αντωνία Καλλιμούκου μίλησε στον Στρατή Λημνιό και το κανάλι Extra για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά της.
Για την ιστορία, τις τελευταίες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως μια γυναίκα που συμμετέχει σε πάνελ καθημερινής εκπομπής, πρώην εστεμμένη διαγωνισμού ομορφιάς, συνελήφθη για πορνεία στον Μπάνσκο της Βουλγαρίας, με τα σχετικά δημοσιεύματα να μην αναφέρουν το όνομα της κοπέλας, να «φωτογραφίζουν» όμως την Αντωνία Καλλιμούκου.
Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στον Στρατή Λημνιό ξεκάθαρα για αυτές τις φήμες:
«Αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαμε να πούμε ότι μερικές φορές με φωτογραφίζουν κιόλας. Δεν μπορεί να με πάρει άνετα η μπάλα με όλο αυτό;» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Κατ” αρχήν ποιος το υπογράφει αυτό; Δεν ξέρουμε καν αν ισχύει, αν υπάρχει αυτή η γυναίκα – μοντέλο. [...] Υπάρχουν στοιχεία της αστυνομίας; Η γνώμη μου είναι ότι από τη στιγμή που το δημοσίευμα ή το άρθρο είναι ελλιπές, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος που να υπογράφει το άρθρο, όλο αυτό μπορεί να είναι μια φούσκα που δημιουργήθηκε στο κεφάλι κάποιου. Δεν μπορώ λοιπόν να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το γεγονός, αν έχει συμβεί. Αν υπάρχει σύλληψη, αν υπάρχει τέτοια κοπέλα. Από την άλλη είναι η εξουσία που έχουν κάποιοι άνθρωποι να γράφουν χωρίς να υπογράφουν. Να γράφουν ό,τι τους κατεβαίνει στο κεφάλι τους και μετά να περιγράφουν τον οποιονδήποτε που μπορεί να φωτογραφίζουν. [..] Εγώ, με όλο το σεβασμό, δεν θίγομαι. Κανείς δεν μπορεί να θίξει εμένα ή την αξιοπρέπειά μου. Αλλά με έχουν πάρει 100 τηλέφωνα και μου λένε ότι ακούγεται το όνομά μου και δεν ξέρω ποιος το έχει ανακοινώσει πρώτος, χωρίς στοιχεία και χωρίς να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα ποτέ. Αυτό εκτός από ότι με αηδιάζει και με σοκάρει, δεν μου δίνει τη δυνατότητα πώς να προστατέψω τον εαυτό μου. [...] Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, λοιπόν, θεωρώ ότι η υπόθεση αυτή είναι μια φούσκα γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν υπογράφει ο μάγκας που τα έγραψε όλα αυτά. Αυτό μου δίνει 100% την εντύπωση ότι δεν ισχύει. Αν ισχύει, να βγουν, να πουν το όνομα για να μην παίρνει η μπάλα άλλα άτομα που κολλάνε σ’ αυτό το θέμα γιατί, όταν σου κολλάει μια ρετσινιά, δύσκολα βγαίνει. Αν, όπως έχω ακούσει, κυκλοφορεί το όνομά μου, καλό είναι να το σταματήσει όποιος το έχει ξεκινήσει γιατί δε θα κάτσω έτσι. Ας σταματήσει εκεί. Δεν ασχολούμαι προς το παρόν. Αν πάρει διάσταση το θέμα, θα κοιτάξω κι εγώ να το πάω νομικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki