Πάτρα: Έγχρωμος αθλητής δεν έχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα



Φαίνεται ότι ο μαύρος αθλητής ομάδας της Πάτρας... έχει πέραση! Και ότι αρκετές νεαρές δεν έχουν πρόβλημα να τον δοκιμάσουν... στο κρεβάτι, έστω και αν εκείνες είναι της «άριας» φυλής!
Πως αποκαλύφθηκε ότι ο «έγχρωμος» αθλητής έχει μεγάλη πέραση; Μα από έναν μεγαλοπαράγοντα της ομάδας! Ο οποίος μετά από πρόσφατο αγώνα... τον έστησε στον τοίχο στα αποδυτήρια και τον πέρασε από γενεές δεκατέσσερις! Μόνο που δεν περιορίστηκε στα «αθλητικά» παράπονά του! Δικαιολογήθηκε για την οξεία επίθεση στην οποία προέβη παραθέτοντας... ερωτικές ιστορίες του αθλητή!

«Όλη η Πάτρα έχει ακούσει και λέει τι κάνεις με τις γκόμενες. Γιατί σε φέραμε εδώ; Μόνο για να «πηδάς»; Δεν έχεις αφήσει θηλυκό για θηλυκό στην Πάτρα» του έλεγε ο μεγαλοπαράγων ο οποίος κάθε δύο ή τρεις φράσεις που ξεστόμιζε... αναφερόταν στις κατακτήσεις του αθλητή!

Οι συναθλητές του δεν εξέφρασαν απορία για τα «καμώματα» του «έγχρωμου», αφού... φαίνεται πως γνώριζαν καλά πως είχε αναδειχθεί σε γυναικοκατακτητή!

Άλλωστε δεν είχαν μπει τυχαία... ψύλλοι στα αυτιά του μεγαλοπαράγοντα της ομάδας! Είχε την πληροφόρησή του ο άνθρωπος!

Ο αθλητής δεν έβγαλε άχνα! Ωστόσο η φήμη πως πολλές γυναίκες της Πάτρας ήθελαν... να τον «δοκιμάσουν» επιβεβαιώθηκε!

Δεν γνωρίζουμε πόσες και ποιες είχε «κατακτήσει», μάθαμε όμως ότι ο αριθμός τους είναι μεγάλος! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στις κερκίδες του γηπέδου στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα... αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών φιλάθλων!

Και μπορεί ο αθλητής να «κατσαδιάστηκε» από τον μεγαλοπαράγοντα, δεν νομίζουμε όμως πως θα «φρενάρει» τις αποδόσεις του! Θα συνεχίζει μετά μανίας να καλεί στο κρεβάτι του νεαρές Πατρινές που δηλώνουν... έτοιμες για όλα!

http://to-manari.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5219.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki