Δήμητρα Αλεξανδράκη σε τροχονόμο: "Τι θες ρε μαλάκα? Να πάρω τηλέφωνο βουλευτή?!"


«Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε… Γιατί δουλεύω με το σώμα μου» επαναλάμβανε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της στις 8 Φεβρουαρίου, μετά από παραβάσεις του ΚΟΚ, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Θέση την οποία υποστήριξε και στην ακροαματική διαδικασία, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό της και ζήτησαν ευγενικά το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, εκείνη απάντησε: «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω πέντε αυτοκίνητα. Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους».

Μάλιστα μόλις είδε ότι τα πρόστιμα που της βεβαιώνονται είναι ύψους 2.200 ευρώ, έγινε πραγματικά έξαλλη, ενώ αρνήθηκε αρχικά να παραλάβει την κλήση του αλκοτέστ. 

Επιδεικτικά μάλιστα, μόλις παραλαμβάνει τελικά τις κλήσεις σπάει το στυλό με το οποίο έχει υπογράψει τις παραβάσεις και το πετάει στο δρόμο. Οι αστυνομικοί ενημερώνουν το μοντέλο ότι συλλαμβάνεται και αυτή επιβιβαζόμενη στη θέση του οδηγού επιχειρεί να απομακρυνθεί δηλώνοντάς τους: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν με παρακάλαγαν να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;» Την επομένη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη. 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki