Στις κορυφαίες... φούσκες ο Ντιόγκο!


Στη λίστα με τους Βραζιλιάνους που έκαναν πολυδάπανες μεταγραφές στην Ευρώπη αλλά πλέον είναι μεταξύ... φθοράς και αφθαρσίας συμπεριλαμβάνει ξένη ιστοσελίδα τον Λουίς Ντιόγκο που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στην Σάντος.

Πτώση ανάλογη με αυτή των... ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων έχουν οι μετοχές του Ντιόγκο Λουίς Σάντο το τελευταίο διάστημα καθώς μετά την απομάκρυνσή του από τον Πειραιά ποτέ δεν μπόρεσε να βρει τον χαμένο του εαυτό και παρότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον είχαν αγοράσει 9 εκατομμύρια ευρώ πλέον δεν κοστίζει πολλά περισσότερα από δύο...
Μάλιστα η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, esporte.br τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους Βραζιλιάνους παίκτες που έκαναν το ευρωπαϊκό βήμα με μεταγραφές που κόστισαν πολλά εκατομμύρια με δυσανάλογο τρόπο σε σχέση με την προσφορά τους. Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Φάμπιο Τζούνιορ, για τον οποίο το 1999 η Ρόμα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων για να τον αποκτήσει από την Κρουζέριο. Πλέον η τιμή του λογίζεται στα 200.000 ευρώ και αγωνίζεται στην Αμέρικα Μινέιρο...
Η αμέσως επόμενη περίπτωση είναι του Κεϊρίσον. Το 2009 η Μπαρτσελόνα πλήρωσε το ποσό των 14 εκ. ευρώ για τον παίκτη ο οποίος πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Κρουζέιρο, με τη τιμή του να είναι 2 εκ. ευρώ. Στην τρίτη θέση είναι ο Ιλσίνιο. Το 2007 έφυγε για την Σαχτάρ έναντι 10 εκ. και τώρα αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ, έχοντας πτώση 7 εκ. στην τιμή. Και έπειτα συναντάμε τον Λουίς Ντιόγκο. Το 2008 ο Ολυμπιακός ξόδεψε 9 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πορτουγκέζε, όμως πλέον είναι δανεικός στην Σάντος και η τιμή του έχει πέσει στα 2,5 εκ. ευρώ.
Αναλυτικά στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται:
«Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που άνηκε σε ευρωπαϊκή ομάδα και προσπάθησε να «σώσει» την καριέρα του στην Σάντος, ήταν ο επιθετικός Ντιόγκο, οποίος είχε αποχωρήσει από την Πορτουγκέζε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κάνει δικό του, παρά το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, πληρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ για τον πάρει το 2008. Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, τύγχανε της εκτίμησης της ομάδας και των φιλάθλων. Όμως, μετά τον πρώτο χρόνο, πέρασε μια άσχημη φάση και συνέχισε ως δανεικός στην Φλαμένγκο. Στη συνέχεια πήγε στη Σάντος, καθώς ο Βάγκνερ Λοβ δεν κατάφερε να παραμείνει στην Βραζιλία. Στη νέα του ομάδα δεν παίρνει πολλές ευκαιρίες και δεν έχει σκοράρει για έναν χρόνο. Η πρόσφατη τιμή του είναι μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που μπορεί να είναι μεγάλη ζημία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ακόμα τα δικαιώματά του»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki