Οι Σκοπιανοί λένε ότι χρεοκοπήσαμε


Οι Σκοπιανοί μέσω του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ζόραν Στάβρεσκι , σχολίαζουν τις ...
χτεσινές αποφάσεις της Συνόδου κορυφής λέγοντας χαρακτηριστικά πως "η Ελλάδα χρεοκόπησε" . Οι γείτονες και στο παρελθόν μέσω πάλι του υπουργού Οικονομικών είχαν ασχοληθεί με το ελληνικό χρέος, ελπίζοντας σε μία πτωχευση της χώρας, η οποία σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις επιτέλους ήρθε!

Αναλυτικά ο Σκοπιανός αντιπρόεδρος δήλωσε : "Η απόφαση για την απομείωση του χρέους της Ελλάδας κατά 50%, πρακτικά σημαίνει ότι επισημοποιείται η χρεοκοπία της χώρας αυτής και η αδυναμία της να αποπληρώσει τα χρέη της», δηλωσε . Εκτίμησε μαλιστα ότι η απόφαση των ηγετών των χωρών της ΕΕ για την απομείωση του χρέους της Ελλάδας δεν πρόκειται να επιλύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, όμως, όπως είπε, είναι θετική προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης της κατάστασης"

Συνεχίζοντας είπε πως η "συμφωνία που επετεύχθη δίνει στην Ελλάδα μόνο προσωρινά βοήθεια και υποστήριξη έτσι ώστε να αποφευχθεί πλήρης χρεοκοπία" ενώ προέβλεψε πως η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.

Να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών είχε καλέσει τους Έλληνες στην "Μεγάλη Αλβανία" ενώ ο Βούλγαρος υπουργός Οικοπομικών είχε πει πως οι συμπατριώτες του ...χαίρονται με τα δεινά των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki