Πρόβλημα κατά την αναβάθμηση σε iOS 5 - Χιλιάδες χρήστες έμειναν χωρίς κινητό!





Αν προσπαθήσατε να αναβαθμίσετε το iPhone, iPad ή iPod Touch χτες το απόγευμα στη νέα έκδοση του λειτουργικού της Appla iOS 5, τότε είστε μάλλον έναν από τους χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως που βρέθηκαν αντιμέτωποι με σοβαρό πρόβλημα συγχρονισμού με τους servers της εταιρίας.
Αυτή τη στιγμή το Twitter έχει πάρει φωτιά από παράπονα χρηστών που αναφέρουν ότι η αναβάθμιση στην συσκευή του σταμάτησε εμφανίζοντας ένα “internal error” όσο το iTunes προσπαθεί να ενεργοποιήσει την συσκευή. Μάλιστα το θέμα είναι τόσο επείγον που το tag  ‘Error 3200′ κυριαρχεί παγκοσμίως σε όλα τα tweets.
Δυστυχώς, αν είστε από τους άτυχους που αντιμετώπισαν το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, αφού μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας.
Το πρόβλημα αναφέρουν κύκλοι της Apple ότι οφείλεται σε υπερφόρτωση των servers της, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην τεράστια αύξηση της κίνησης. Πολλοί που κατάφεραν τελικά να κάνουν την πολυπόθητη αναβάθμιση, συστήνουν πως θα πρέπει να προσπαθήσετε ξανά και ξανά, έως και 10 φορές, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Θα ήταν μάλλον καλύτερη ιδέα να προσπαθήσετε πάλι λίγο αργότερα.
Ας ελπίσουμε ότι ήταν απλά ένα τυχαίο γεγονός και πως δεν θα έχει τίποτα να κάνει με την επερχόμενη νέα υπηρεσία iCloud, που θα απαιτεί σωστή διαχείριση τεράστιου φόρτου από τους servers της Apple.
Πού είσαι Steve ...
πηγη:akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki