Ένας πραγματικός "Slumdog Millionaire"


Σε γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων στην Ινδία, ένα φτωχός άντρας κατάφερε να κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό απαντώντας σωστά σε όλες τις ερωτήσεις.

Στα βήματα του ήρωα της ταινίας "Slumdog Millionaire" ένας φτωχός Ινδός, ο οποίος κατάφερε να κερδίζει σε τηλεοπτικό παιχνίδι της χώρας του το ποσό των 712.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε 50.000.000 ρουπίες.
Ο Sushil Kumar νίκησε στην δημοφιλή ινδική μεταφορά του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" απαντώντας σωστά σε όλες τις απαντήσεις.
"Έχεις δημιουργήσεις ιστορία. Η αποφασιστικότητα σου ήταν αυτή που σε έφερε μέχρι εδώ σ' αυτή την εκπομπή", είπε ο Amitabh Bachchan, παρουσιαστής του παιχνιδιού.
Πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, ο Kumar κέρδιζε 85 ευρώ τον μήνα ως υπάλληλος γραφείου για την κυβέρνηση, ενώ για επιπλέον χρήματα παρέδιδε μαθήματα στην μικρή πόλη Motihari.
Στο παιχνίδι πήγε μετά από παρακίνηση των συγγενών του, ενώ έχει ήδη σχεδιάσει πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό ποσό που κέρδισε.
Μερικά χρήματα θα χρησιμοποιηθούν, για να πληρώσει μαθήματα που θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει μία καλύτερη και σίγουρη δουλειά για το υπόλοιπο της ζωής του.
Ακόμα, θα αγοράσει ένα σπίτι στην γυναίκα του, θα πληρώσει τα χρέη των γονιών του και θα δώσει ακόμα ένα μικρό κεφάλαιο στα αδέλφια του, ώστε να ξεκινήσουν μικρές επιχειρήσεις.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki