Φερνάντο Σάντος : «Κτηνωδία στην Ελλάδα»




Με αυτή την ατάκα χαρακτήρισε τα νέα μέτρα και το χαράτσι με τον λογαριασμό της ΔΕΗ ο Φερνάντος Σάντος. Ο τεχνικός της Εθνικής έδωσε επίσης... «δαγωτό», Νέα Δημοκρατία.


«Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Έλληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό» είπε ο Πορτογάλο τεχνικός στην τηλεοπτική εκπομπή TVI24 της πατρίδας του.

Ο 57χρονος διατύπωσε την άποψη ότι οι Ελληνες φοβούνται να μιλήσουν αλλά και να βγουν από το ευρώ. «Είναι πολιτιστικό ζήτημα. Ο Ελληνας θέλει να μιλήσει, ωστόσο, υπάρχει η σκιά της αύξησης των φόρων, της λιτότητας και της ανεργίας. Τα χειρότερα ήρθαν μετά την εμπλοκή του ΔΝΤ. Έχουν αρχίσει βάναυσες περικοπές, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η ανεργία έχει αυξηθεί. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συνεχιστεί αυτό. Το 70% με 75% των Ελλήνων δεν θέλουν η Ελλάδα να αφήσει το ευρώ επειδή φοβάται ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα».

Ειδικά σχετικά με την «έκτακτη εισφορά» για την ΔΕΗ τόνισε: «Υπάρχουν κάποιοι φόροι που αφορούν όλους, και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πρόκειται για μια κτηνωδία. Αν δεν πληρώσουν θα διακοπεί το ρεύμα» και κατέληξε με τα προγνωστικά του για το κόμμα που θα επικρατήσει στις επόμενες εκλογές: «Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει σίγουρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki