Μετέφεραν κοκαΐνη σε δίσκους βινυλίου


Ηγετικό μέλος οργάνωσης που εισάγει ναρκωτικά στην Ελλάδα με την μέθοδο ταχυδρομικών δεμάτων συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Αθήνα, μαζί με έναν ακόμη 23χρονο.

Μετέφεραν κοκαΐνη σε δίσκους βινυλίου
Ενας 33χρονος Νιγηριανός και ένας 23χρονος Σομαλός επιχείρησαν να εισάγουν κοκαΐνη στην Ελλάδα κρυμμένη μέσα σε δίσκους βινυλίου.
Οι αστυνομικοί οργάνωσαν ελεγχόμενη μεταφορά και παράδοση δύο ταχυδρομικών δεμάτων με τα ναρκωτικά, που προέρχονταν από τη Γερμανία, και όταν οι δύο αλλοδαποί τα παρέλαβαν από εταιρεία ταχυμεταφορών, συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος, για λογαριασμό του οποίου έγινε η εισαγωγή, αποτελεί ηγετικό μέλος οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή στη χώρα μας με την μέθοδο ταχυδρομικών δεμάτων κοκαΐνης και ηρωίνης. Από την προανάκριση που διενήργησε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πρόεκυψε η εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα.
Συνολικά κατασχέθηκαν: 528 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερις δίσκοι βινυλίου, εντός των οποίων ήταν επιμελώς κρυμμένη η ναρκωτική ουσία, ένα πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού και δύο πλαστά Υπηρεσιακά Σημειώματα, καθώς και διάφορα άλλα πειστήρια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki