Και ο δήμαρχος Καλαμαριάς λέει ΟΧΙ στο χαράτσι


Να μην κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το Έκτακτο Τέλος Ακινήτων ζητά με επιστολή του προς τον διευθυντή της ΔΕΗ... Χρήστο Σπίγκο, ο...δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσιος Μπακογλίδης. Στην επιστολή του ο κ. Μπακογλίδης αναφέρει ότι "ήδη οι Έλληνες πολίτες έχουν κληθεί να καταβάλουν μια σειρά από εισφορές και τέλη αλλά και να υποστούν τις συνέπειες από περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου ορίου, νέο μισθολόγιο, αύξηση Φ.Π.Α και άλλα επώδυνα μέτρα.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το τέλος ακινήτων μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η και να δημιουργήσει προβλήματα στις οικογένειες μέσου και χαμηλού εισοδήματος. Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, επιλέγουμε να σταθούμε αρωγοί στους συμπολίτες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες αλλά και για αντικειμενικούς λόγους που δε μπορούν να καταβάλουν το τέλος, με κίνδυνο να απειλούνται με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευαισθησία και τον εν γένει κοινωνικό ρόλο της εταιρείας της οποίας διευθύνετε, με δεδομένο ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, αιτούμαστε όπως απέχετε από κάθε ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης από τις ανωτέρω ευπαθείς κατηγορίες συμπολιτών μας μέχρι την έκδοση απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο θα επιληφθεί της συνταγματικότητας του νόμου στις 2.12.2011 κατόπιν προσφυγής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών".
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki