Με βολές κατά του Βαλβέρδε υπέγραψε στη Δόξα ο Κατσικογιάννης


 Με βολές κατά του Βαλβέρδε υπέγραψε στη Δόξα ο Κατσικογιάννης
Ευθεία επίθεση κατά του πρώην προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε, εξαπέλυσε ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και την Παρασκευή θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ είπε μετά από 11 χρόνια αντίο στους «ερυθρόλευκους» και κατηγόρησε στον Βάσκο κόουτς, λέγοντας ότι με αυτόν στον πάγκο οι Έλληνες παίκτες δεν έχουν ελπίδα στην ομάδα.
"Την Παρασκευή θα υπογράψω το συμβόλαιό μου με την Δόξα. Νιώθω παράξενα που έφυγα από τον Ολυμπιακό. Εγώ ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ομάδας, ήμουν εκεί από 12 χρονών. Η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα. Με τις καλές και τις κακές στιγμές που πέρασα σε αυτή. Θα την αγαπάω για πάντα. Με τον συγκεκριμένο προπονητή είναι δύσκολο να παίξουν Ελληνόπουλα. Ο Φετφατζίδης έκανε καλή χρονιά και φέτος πάλι δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Εγώ δεν συμφωνώ με τον κ. Βαλβέρδε. Υπάρχουν Έλληνες με ταλέντο αλλά δεν μπορούν να πάρουν ευκαιρίες. Προτιμά να χρησιμοποιεί τους ξένους", τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Κατσικογιάννης.
Ο 23χρονος μέσος, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2008-09 έπαιξε ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια δόθηκε στον ΟΦΗ. Μετρά 25 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, 39 στη Β' Εθνική, ενώ έχει παίξει και σε ένα ευρωπαϊκό ματς με τους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki