Η J.Lo. μας ξεΣΗΚΩΣΕ πάλι ( Photos )



Ε δεν υπάρχει αγάπη μου... Η Jennifer Lopez χώρισε και όντως ανανεώθηκε
με σέξι see - through φόρμα και το boy toy να χορεύει δίπλα της εμφανίστηκε στα American Music Awards, κάνοντας τους πάντες να ξεχάσουν ακόμα και... τους νικητές της βραδιάς!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!


Τι κι αν η Taylor Swift«σάρωσε» στα βραβεία; Αυτό που συζητάνε όλοι είναι η hot εμφάνιση της JLo, που προέταξε τα... οπίσθια, τα κούνησε, τα χτύπησε, τα έτριψε και έκλεψε τις εντυπώσεις!

«Άλωσε» την σκηνή τραγουδίστρια -που, by the way, ανακηρύχθηκε σταρ της χρονιάς- ενώ στο πλάι της είχε και τον χορευτή που της «χρεώνουν» ως αμόρε, τον Casper Smart. Ημίγυμνος ο νεαρός «χτυπιόταν» μαζί με την Jennifer, με το γυμνασμένο του κορμί να μας δείχνει τι ακριβώς του βρήκε η Lopez…

Το τι χορευτικό έριξε δεν περιγράφεται! Μέχρι και... σβούρες στον αέρα ενώ την κρατούσαν ξυλοπόδαροι έκανε η τραγουδίστρια, που δεν ξέχασε να κουνάει τα οπίσθια συχνά - πυκνά! Αμ πώς; Ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις το προσόν!

Α! Στην σκηνή ανέβηκε και ο πρώην της, Marc Anthony, αλλά τι να σου κάνει αυτός; Άσε που δεν νομίζω να σηκώθηκε για να χειροκροτήσει, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι...

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki