Σε ντοκιμαντέρ της UEFA για τις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων θα πάρει μέρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης


Ξανά πρωταγωνιστής ο Ζαγοράκης

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004, σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν η εμβληματική φυσιογνωμία του συγκροτήματος του Ότο Ρεχάγκελ στην ξέφρενη πορεία των γηπέδων της Πορτογαλίας και στην UEFA δεν τον έχουν ξεχάσει.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι ο πρωταγωνιστής του έβδομου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, καθώς είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του Euro 2004 το οποίο είχε κατακτήσει με την Εθνική μας ομάδα, και χθες έγινε το απαραίτητο γύρισμα για το συγκεκριμένο επεισόδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να το διασκεδάζει ενθυμούμενος τις μέρες δόξας στην Πορτογαλία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά της UEFA θα ονομάζεται «Carousel Of Memories» και θα περιλαμβάνει πολλά βίντεο, φωτογραφίες, slides κι άγνωστες ιστορίες των πρωταγωνιστών των τελικών φάσεων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων από το 1960 ως και σήμερα.
Όσο για τους άλλου επτά πρωταγωνιστές, πρώτος θα είναι ο Σοβιετικός Βίκτορ Πονέντελνικ που με το γκολ του έδωσε στην ομάδα του το τρόπαιο το 1960 απέναντι στην Γιουγκοσλαβία με 2-1 στην παράταση. Δεύτερος, θα είναι ο Άντζελο Ντομεγκίνι που το 1968 ήταν ο κορυφαίος της διοργάνωσης για την Ιταλία, ενώ επόμενος στη σειρά είναι ο Γκίντερ Νέτσερ που το 1972 έκανε εξαιρετικό τουρνουά με την νικήτρια Γερμανία.
Από το ντοκιμαντέρ δεν μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, που οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου την Γαλλία το 1984, ενώ θα τον ακολουθήσει ο Ρουντ Γκούλιτ και η εξαιρετική Ολλανδία του 1988. Έκτο επεισόδιο για την Δανία και τον Πίτερ Σμάιχελ από το 1992, ενώ στο νο7 συναντάμε τον «Mr. 7» της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ντοκιμαντέρ κλείνει με τον Τσάβι για το Euro 2008 που κατέκτησε η Ισπανία.

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki