Η άτακτη Πίπα....Τα έχει με παντρεμένο πατέρα 3 παιδιών...Πίπα όνομα και πράμα?



Νέους πονοκεφάλους προκαλεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η αδελφή της Kate Middleton, της νέας Δούκισσας του Cambridge: Μετά το χωρισμό της από τον Alex Loudon, η μέχρι πρότινος... πολύφερνη νύφη, Pippa, βρήκε νέα αγκαλιά.









Αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα, εάν μιλούσαμε για οποιονδήποτε άντρα. Όμως η καρδιά της Pippa φαίνεται ότι σκίρτησε για έναν παντρεμένο.

Ο Ben Goldsmith είναι τραπεζίτης, βαθύπλουτος και παντρεμένος με την Kate Emma Rothschild (της γνωστής οικογένειας). Με την 29χρονη σήμερα σύζυγό του (κόρη του Amschel Rothschild και της Anita Guinness) και επίσης κληρονόμο αμύθητης περιουσίας παντρεύτηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου του 2003, ενώ έχουν και τρία παιδιά, την 7χρονη Iris Annabel, τον 6χρονο Frank James Amschel και τον 3χρονο Isaac Benjamin Victor.

Ο Ben ζει στο Λονδίνο και σύμφωνα με τα διεθνή Μ.Μ.Ε αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του, γεγονός που τον έσπρωξε στην αγκαλιά της Pippa.

Οι δυο τους μιλάνε διαρκώς στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουν μηνύματα και κυκλοφορούν κρυφά. Σύμφωνα με τη «New York Post» γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στις 13 Οκτωβρίου όπου η Pippa έφτασε συνοδευόμενη από τον τέως αγαπημένο της, Alex.

Η αδελφή της που την συμβούλεψε να μείνει μακριά του δεν εισακούστηκε και τώρα όλοι περιμένουν την αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ…

Να υπενθυμίσουμε ότι η Pippa είχε κριθεί ως… ακατάλληλη από την οικογένειά του 31χρονου Alex Loudon, γεγονός που προκάλεσε το χωρισμό τους.


Όσο για τον Ben Goldsmith είναι ένθερμος υποστηρικτής περιβαλλοντικών θεμάτων, ενώ χρηματοδοτεί και projects που ασχολούνται με θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι συνιδρυτής της WHEB ventures, ενός venture capital που επενδύει σε «καθαρές» τεχνολογίες και μορφές ενέργειας.

Λατρεύει τον κήπο του και γνωρίζει τα πάντα για αυτόν, ακόμη και τα πουλιά που τον επισκέπτονται!
Επίσης είναι αδελφός της Jemima Khan, της πρώην του Hugh Grant…

ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki