Συνελήφθη ο πρόεδρος της Εικόνα-Ήχος για χρέη προς το δημόσιο


Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Εικόνα-Ήχος ΑΕΕ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα σχετικά με την σύλληψη του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της, ενώ διευκρινίζει ότι ότι με αίτησή της (από τις 25.5.2011) ζήτησε από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες τον καταλογισμό του ΦΠΑ και τη σχετική ρύθμισή του σύμφωνα με τις οριζόμενες διατάξεις του νόμου, πλην όμως, ο καταλογισμός έως και σήμερα δεν κοινοποιήθηκε στην εταιρεία.
Παρόλα αυτά, η εταιρεία σήμερα.....
προέβη στην εξόφληση άνω του 60% της οφειλόμενης απαίτησης χωρίς να εξαντλήσει το δικαίωμα που παρέχεται από το νόμο για την ρύθμιση της οφειλής της. Τέτοια ρύθμιση δεν μπορεί να γίνει από τις αρμόδιες αρχές της Θεσσαλονίκης παρά μόνο από την ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων της Αθήνας.
Επισημαίνεται επίσης ότι, το μεγαλύτερο μέρος των χρεών που καλείται να καταβάλλει η εταιρεία αφορούν διάστημα για το οποίο ο κος Γιασίν Α. δεν ήταν πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρίας.
Σε σχέση με τα παραπάνω, η εταιρεία φρονεί ότι από σήμερα (5.12.2011) και έως την τελική έκβαση της υπόθεσης, η οποία αναμένεται εντός των επομένων δύο ημερών, δεν ασκείται ουσιαστική διοίκηση στην εταιρεία και ως εκ τούτου η λειτουργία της, ελλείψει του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της, θα είναι ελλιπής, καταλήγει η ανακοίνωση.
newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki