Ο Πάγκαλος θα αποκαλύψει ποιοι τα φάγανε μαζί...


Στην περιβόητη φράση "μαζί τα φάγαμε" επανήλθε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλώντας στην "Πρώτη Γραμμή" του Σκάι, τόνισε πως δεν έχει κάνει ρουσφέτια και πως ...σκοπεύει να γράψει βιβλίο για το ποιοί τα φάγανε και πως, ενώ δήλωσε ταυτόχρονα ευτυχής που συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου. 

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και σε δηλώσεις που έκανε σε γαλλικά ΜΜΕ, με αφορμή τους Αγανακτισμένους. Όπως είπε, χαρακτήρισε φασίστες, κομμουνιστές ή ηλιθίους όσους επιθυμούν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή. 


Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι δεν είναι αυτονόητο ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Τόνισε, πως θέλει να συνεχίσει, ωστόσο, όπως είπε, ποτέ δεν είχε την αυταπάτη του μακρινού ορίζοντα της πολιτικής. 


Τάχθηκε, επίσης, υπέρ της άποψης να παράγεται πλούτος και να διανέμεται δίκαια, αλλά όπως είπε όταν παράγουμε χρέη, διανέμονται χρέη και διανέμονται πάντα άδικα.


Αναφερόμενος στο τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω της ΔΕΗ, είπε ότι έχει ενδοιασμούς για τις εισπράξεις τελών με αυτό τον τρόπο. Επίσης, ζήτησε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο το πόθεν έσχες των ανώτατων κρατικών λειτουργών και όσων έχουν εξουσία. 


Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της νέας κυβέρνησης, είπε ότι οι δύο στόχοι, το PSI, εκταμίευση 6ης δόσης και ο προϋπολογισμός, μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί ως τις 19 Φεβρουαρίου. 
Επίσης, ζήτησε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο το πόθεν έσχες των ανώτατων κρατικών λειτουργών και όσων έχουν εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki