Λασίθι : Άναψε σόμπα για να ζεσταθεί και κάηκε μία γριούλα


 ΣΟΚ: Άναψε σόμπα για να ζεσταθεί και κάηκε μία γριούλα στο Λασίθι!
Φρικτό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βραχασίου του Δήμου Αγ. Νικόλαου Λασιθίου στην Κρήτη. Η 74χρονη που κρύωνε και προφανώς δεν είχε χρήματα για πετρέλαιο, άναψε μία σόμπα να ζεσταθεί.
Τα ξημερώματα και ενώ κοιμόταν όμως ξέσπασε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα γρήγορα αυτή να επεκταθεί στο παλιό σπίτι της γριούλας. Στο σημείο έφτασαν 5 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα και αμέσως ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, όμως όταν έσβησαν την φωτιά και μπήκαν μέσα στο κατεστραμμένο πλέον σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα της απανθρακωμένης γριούλας.
Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον καθημερινά καίγονται ένας με δύο ανθρώπους μέσα στο σπίτι τους, στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν από σόμπες ή άλλα μέσα, καθώς δεν έχουν χρήματα για αγοράσουν ασφαλέστερα μέσα θέρμανσης όπως το πετρέλαιο! Αυτοί οι θάνατοι χρεώνονται απευθείας στο λαιμό των κυβερνόντων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki