Ο οικοδόμος και ο μεσήλικας ομοφυλόφιλος...



Σε άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού κατέληξε η... κρυφή ερωτική περιπέτεια της μιας βραδιάς ανάμεσα σε έναν... οικοδόμο και σε έναν μεσήλικα ομοφυλόφιλο! Πρόκειται για μία από τις πιο απίστευτες ιστορίες που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες και κατέληξε με σκληρό καυγά έξω από το σπίτι του δεύτερου, στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας, όταν ο οικοδόμος τον επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά και του επιτέθηκε σαν...

μαινόμενος ταύρος. Με αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να... σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι και άπαντες να γίνουν θεατές του ξυλοδαρμού σε βάρος του ομοφυλόφιλου... Το τι κρύβεται όμως πίσω από το συγκεκριμένο επεισόδιο το γνωρίζουν πολύ καλά άτομα που κινούνται στον ευρύτερο φιλικό κύκλο του οικοδόμου. Και αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετό καιρό και όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος οικοδόμος δεχόταν αφόρητες πιέσεις σεξουαλικού περιεχομένου από τον 52χρονο ομοφυλόφιλο. Αποφάσισε λοιπόν να του στήσει μια φάρσα κι έτσι πριν από δύο εβδομάδες του πρότεινε να τον πάει μια βραδινή βόλτα με το αυτοκίνητό του. Στο μεταξύ είχε ειδοποιήσει δύο φίλους του έχοντας συνεννοηθεί μαζί τους, ότι όταν θα έφθανε στην περιοχή, να έμπαιναν στο αυτοκίνητό του και να άρχιζαν το... πείραγμα στον 52χρονο. Τον πήγε στην περιοχή του Δασυλλίου, όμως οι φίλοι δεν είχαν φθάσει ακόμα. Όσο περίμεναν οι δυο τους, ο 43χρονος φαίνεται να υπέκυψε και να... δέχθηκε μία «στοματική απόλαυση» από τον 52χρονο. Όμως στο τέλος, ο ομοφυλόφιλος ζήτησε χρήματα εξοργίζοντας τον οικοδόμο ο οποίος τον κατέβασε απ' τα αμάξι την στιγμή ακριβώς που έφθαναν οι φίλοι του που συμπτωματικά έμαθαν για ό,τι συνέβη.

Τα είπε όλα στη γυναίκα του!
Το θέμα, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Ο ομοφυλόφιλος θέλησε να εκδικηθεί τον οικοδόμο και δεν δίστασε την επόμενη μέρα να επισκεφθεί τη... σύζυγό του και να της αποκαλύψει την αλήθεια! Αποτέλεσμα όμως αυτού ήταν η γυναίκα του 43χρονου να... πέσει από τα σύννεφα και να απειλήσει ότι θα διαλύσει τον γάμο τους. Και αυτό ήταν που έκανε τον οικοδόμο έξω φρενών και τον... οδήγησε έξω από την πόρτα του σπιτιού του ομοφυλόφιλου... Παρ' όλο το μπλέξιμο, πάντως, η υπόθεση δεν αναμένεται να τελειώσει εδώ, καθώς ο 52χρονος σκέφτεται να κινηθεί νομικά. 



neatoday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki