Ο Κοσκωτάς ακόμα ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό


Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά η υπόθεση «Κοσκωτάς-Τράπεζα Κρήτης» συνεχίζει να... ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό που κινδυνεύει να πληρώσει 40 εκ. ευρώ! 
Οι παλιότεροι φυσικά και θα θυμούνται το σκάνδαλο Κοσκωτά που απασχόλησε για πολλά χρόνια όλη την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και την σχέση που είχε ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την τότε τράπεζα Κρήτης. Τα χρόνια πέρασαν, όμως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει μπει στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά αντίθετα παραμένει ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους «ερυθρόλευκους» και την εκάστοτε διοίκηση τους. Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας, συζητήθηκε στον Άρειο Πάγο αίτηση αναστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά απόφασης του Εφετείου!
Αυτή η απόφαση είναι... καταπέλτης για τους πρωταθλητές Ελλάδος καθώς αν τεθεί σε ισχύει τότε θα πρέπει να καταβάλλουν στην παλιά τράπεζα Κρήτης (σ.σ που έχει πλέον απορροφηθεί από την Eurobank) το... αστρονομικό ποσό των 40 εκατ. Ευρώ, που καταλαβαίνει κανείς ότι ειδικά σε τέτοια εποχή είναι... απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα που δεν λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. 
Το τεράστιο αυτό ποσό, είναι χρήματα τα οποία φυσικά αφορούν το... θυελλώδης πέρασμα του Γιώργου Κοσκωτά, τόσο από την τράπεζα Κρήτης, όσο φυσικά και από τον Ολυμπιακό! 
Η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες, ενώ η κύρια δίκη έχει οριστεί να γίνει σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου του 2012. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στρέφεται κατά της απόφασης του Εφετείου, αλλά και κατά της παλιάς τράπεζας Κρήτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki