Γιατί ο Νίκος Καρβέλας κατέβηκε τσαντισμένος από τη σκηνή;Πώς αντέδρασε στιγμιαία η Άννα Βίσση;




Πέμπτη 1/12 γύρω στα μεσάνυχτα....

Η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι διανύει μια νέα εποχή με το Νίκο Καρβέλα να καταλαμβάνει τη σκηνή με το ιδιαίτερο στιλ του. Το μαγαζί ήταν κατάμεστο, τα τραπέζια γεμάτα και ροκ φιγούρες αλλά και...
Δείτε την αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα από τη σκηνή!

παλιοί φίλοι του Νίκου Καρβέλα ήταν εκεί για να τον ακούσουν. Ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι, ο Στέλιος Ρόκκος, ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Γιολάντα Διαμαντή, ο Μπάμπης Στόκας, φυσικά η Αννίτα Πάνια αλλά και η Άννα Βίσση στο πρώτο τραπέζι με την παρέα της.

Το πρόγραμμα κινείται σε πολύ ροκ και ελαφρώς metal ύφος με τον Καρβέλα να λέει τα χαρακτηριστικά «ο σκύλος μου είναι gay», «Zanax και lexotanil» αλλά και τα all time classic «Θεία Λόλα» και «Εσώρουχα» που ξεσηκώνουν το κοινό.

Ομολογουμένως ο ήχος ήταν πολύ κακός και το μικρόφωνο έκανε θορύβους, το πιάνο ήταν ξεκούρδιστο, και ο Νίκος Καρβέλας αρχίζει να εκνευρίζεται. Όταν προσπαθεί να ερμηνεύσει μια πιο ατμοσφαιρική ροκ μπαλάντα αφήνει το μικρόφωνο και λέει τσαντισμένος «Δεν είστε για τίποτα, είστε κοινό μπουζουκιών». «Εγώ δεν είμαι διασκεδαστής, όταν λέω κάτι θέλω να το ακούτε και να μην κάνετε φασαρία». Και αποχώρησε από τη σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki