Τρομακτικοί χαρακτήρες του cinema ( Photos )


Κινηματογραφικοί χαρακτήρες που προκαλούν τρόμο!!(PHOTOS)
Σαν παιδιά, σίγουρα όλοι είδαμε άπειρες ταινίες όπου πιστεύαμε ότι θα ήταν ευχάριστες. Ωστόσο μέσα σε αυτές μας μείνανε χαρακτήρες που μόνο και που τους βλέπαμε, γυρίζαμε το κεφάλι. Εδώ δείτε τους 7 επικρατέστερους, οι οποίοι μας έδειξαν ότι η ζωή δεν είναι μόνο χαμόγελο και καλοσύνες αλλά και μπόλικο τρόμο.
Heffalumps and Woozles

Αυτοί οι δυο εμφανίστηκαν στο sequel της ταινίας του Winnie the Pooh και για κάθε μικρό παιδάκι ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Ειδικά άμα συνδυαστεί και το τραγούδι που ακουγόταν όταν αυτοί οι δυο έκαναν την εμφάνιση τους, τα λέει όλα
Ο κλόουν από την ταινία "It"

Ένας βασικός λόγος γιατί τα παιδιά μπορεί να φοβούνται ένα κλόουν είναι αυτή η φάτσα από πάνω. Η ταινία "It" μπήκε για τα καλά στην μνήμη μας, αφού σε αυτήν ο γελωτοποιός, αποδεικνυόταν ένας μεγάλος δολοφόνος!! Ότι χειρότερο για τους πιτσιρικάδες, όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς.
Ο Judge Doom

Ο μεγάλος κακός στην ταινία/κινούμενα σχέδια Who framed Roger Rabbit. Ένα καρτούν με ψυχολογικά προβλήματα, θέλει να σκοτώσει όλα τα άλλα και να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος τους. Με δυο μοχθηρά καρτουνίστικα μάτια...σου φαίνεται λες και ήρθε από την κόλαση!!
The Great Owl - 'Secret of NIMH'

Αυτή η κουκουβάγια από το "Secret of NIMH" φόβισε όσο ποτέ όλα τα μικρά παιδάκια που την κοίταξαν κατάματα. Με μάτια τρομακτικά και όψη που φοβερίζει, έμπαινε άνετα στους εφιάλτες όλης της πιτσιρικαρίας!!
Gremlins

Οι Gremlins, είχαν τεράστια απήχηση όταν πρωτοεμφανίστηκαν στις κινηματογραφικές οθόνες. Με όψη αλλοπρόσαλη φαίνονται αρχικά ακίνδυνοι, όμως εν συνεχεία γίνονται οι χειρότεροι εφιάλτες των παιδιών. Βέβαια να πούμε και την αλήθεια μας, εμείς δεν τους θεωρούμε τους πλέον τρομακτικούς, όμως μπορούν να γίνουν.
The Wheelers - 'Return to Oz'

Μια συμμορία από κακούς, που όχι και άδικα σου προκαλούν αηδία και αποστροφή. Πως να μην φοβηθούν τα κακόμοιρα τα πιτσιρίκια μετά!!
"The Witches"

Αυτή η ταινία, έγινε ο απόλυτος εφιάλτης για μικρούς και τρέλανε πολύ κόσμο. Λογικό, αφού η εικόνα των μαγισσών ήταν πραγματικά αποκρουστική. Ότι χειρότερο για τα παιδάκια!!
Πηγή:sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki