Οι γάμοι της Ελληνικής showbizz το 2011



Πολλά ήταν τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που πήραν την απόφαση να παντρευτούν 
είτε με θρησκευτικό είτε με πολιτικό γάμο μέσα στο 2011.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Σταματίνα Τσιμτσιλή- Θέμης Σοφός
Στις 25 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ στο Μουσείο Νάσιουτζικ ενώπιον 400 συνολικά καλεσμένων. Ο Θέμης Σοφός, ως γαμπρός έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού κατά τη διάρκεια της δεξίωσης έπαιξε πιάνο και χόρεψε τσάμικο με την 29χρονη σύζυγό του να νιώθει υπερήφανη για εκείνον. Αίσθηση, επίσης, προκάλεσαν και τα φιλιά που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι νεόνυμφοι. Το ζευγάρι, αρκετές μέρες αργότερα, αναχώρησε για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την Αμερική.

Δέσποινα Μοιραράκη- Γιάννης Κοντούλης
Την πρώτη μέρα του Ιουνίου επέλεξαν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης ως την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, στις 7 το απόγευμα, παρουσία μόνο 100 καλεσμένων. Η κάλυψη του γάμου έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Μπιρσίμ, που είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά τη γαμήλια τελετή, το ζευγάρι παρέθεσε δείπνο σε λίγους καλεσμένους του σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, ενώ τις δυο επόμενες μέρες ακολούθησε η δεξίωση στο Ecali Club και το μεγάλο γλέντι για όλους τους φίλους του με αρνιά και σούβλες στο σπίτι τους.

Βασιλική Ανδρίτσου- Νίκος Συμεωνίδης
Το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Βασιλική Ανδρίτσου και ο αγαπημένος της Νίκος Συμεωνίδης. Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με τη νύφη να κλέβει την παράσταση με τις κόκκινες γόβες που φορούσε. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Αλέξανδρου Ρήγα που ήταν ο άνθρωπος που γνώρισε το ζευγάρι μεταξύ τους.

Χρήστος Βασιλόπουλος- Αντωνία Βεντούρα
Στην Κεφαλονιά παντρεύτηκαν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αντωνία Βεντούρα, στις 4 Ιουλίου. Το ζευγάρι, αν και είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να τελέσει την θρησκευτική τελετή στον τόπο καταγωγής της νύφης. Το Μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι στους χώρους του Hotel Emelisse στο Φισκάρδο, με παρόντες ελάχιστους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.


Αλέξανδρος Τζόρβας- Χρυσαυγή Ατσιδάκου
Στις 17 Ιουνίου ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας και η δικηγόρος Χρυσαυγή Ατσιδάκου, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου του Λουρμπαδιάρη στον λόφο του Φιλοπάππου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο αδερφός του γαμπρού και η εξαδέρφη της νύφης, ενώ πολλοί καλοί τους φίλοι έδωσαν το «παρών». Ο προορισμός τους για το ταξίδι του μέλιτος ήταν η Ιταλία και συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από τη λίμνη Κόμο.


Πολλά ήταν τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που πήραν την απόφαση να παντρευτούν είτε με θρησκευτικό είτε με πολιτικό γάμο μέσα στο 2011.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου- Βαγγέλης Μητρογιάννης
Μετά από είκοσι χρόνια γνωριμίας η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους. Η 42χρονη ηθοποιός και ο 53χρονος επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι του Aγίου Διονυσίου στο Island, στη Βάρκιζα. έχοντας περίπου 500 καλεσμένους. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο στενός τους φίλος, Γιώργος Μαζωνάκης. Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή, ακολούθησε δεξίωση στο Private House, που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.


Νίκος Βουρλιώτης- Όλγα Καρπαθάκη
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό παντρεύτηκαν ο Νίκος Βουρλιώτης με την αγαπημένη του Όλγα Καρπαθάκη. Το Μυστήριο έγινε στις 2 Μαΐου, παρουσία συγγενών και φίλων. Το γαμήλιο ταξίδι τους, όπως αποκάλυψε η ίδια η νύφη, αναβλήθηκε για εκείνη την περίοδο εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του 40χρονου συζύγου της.

Κατερίνα Καραβάτου- Κρατερός Κατσούλης
Δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Κατερίνα Καραβάτου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι, το πρωί της 25ης Ιουλίου, έφτασε στο δημαρχείο της Φιλοθέης μαζί. Παρόντες ήταν μόνο οι δυο μάρτυρες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ αμέσως μετά η 37χρονη παρουσιάστρια και ο 40χρονος ηθοποιός αναχώρησαν για το σπίτι τους, όπου τους περίμεναν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Ο θρησκευτικός γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι του 2012.

Βασίλης Σπανούλης- Ολυμπία Χοψονίδου
Δυο χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο και την απόκτηση του, δυο ετών σήμερα, γιου τους, Θανάση, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 24 Ιουνίου. Η γαμήλια τελετή έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 250. Αμέσως μετά, ακολούθησε δεξίωση, όπου οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το νιόπαντρο ζευγάρι αρνήθηκε την παρουσία φωτογράφων στη διάρκεια της τελετής και της γαμήλιας δεξίωσης.

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki