Πάτρα : Την έκανε μούσκεμα μέσα σε καφετέρια γιατί την έπεφτε στο γκόμενό της


ΠΑΤΡΑ: Την μπουγέλωσε… μέσα στην καφετέρια!

Σήκωσε όλο το μαγαζί στο πόδι και όλα αυτά… μπουγελώνοντας την ερωμένη του συντρόφου της, κατά τη διάρκεια κρυφού ραντεβού τους!
Όλα συνέβησαν σε καφετέρια της παραλιακής οδού, νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ενώ το περιστατικό κυριολεκτικά «έγραψε» ιστορία και απ’ ό,τι φαίνεται, θα… μείνει ως θέμα συζήτησης για πολύ καιρό ακόμα. Η σκηνή που εκτυλίχθηκε θύμιζε κλασικές ταινίες ερωτικής αντιζηλίας και είναι αλήθεια πως σπανίως βλέπουμε και ζούμε μπροστά στα μάτια μας.
Η 32χρονη εισέβαλε στο μαγαζί και παρά το γεγονός ότι ήταν γεμάτο από παρέες, περπάτησε ατάραχη προς το τραπέζι που καθόταν ο ερωτικός της σύντροφος μαζί με την ερωμένη του και… τους πέταξε ένα μπουκάλι νερό στο πρόσωπο και το σώμα! Ο σύντροφος σηκώθηκε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απολύτως. Πρόλαβε μόνο να ψελλίσει το όνομά της και να πει ένα «μη». Η «δράστιδα» του μπουγελώματος γύρισε την πλάτη και με βήμα αργό και ατάραχο κατευθύνθηκε ξανά προς την έξοδο, δίχως κανείς να της πει το παραμικρό. Και όλα αυτά ενώ οι θαμώνες και οι εργαζόμενοι του καταστήματος κοιτούσαν άλλοι με ανοικτό το στόμα κι άλλοι γελώντας το «παράνομο» ζευγάρι των μπουγελωμένων. Με πληροφορίες του dete.gr, η σκηνή αυτή ήταν η κατάληξη ενός απίστευτου ερωτικού τριγώνου που επί καιρό δεν ξεκαθαριζόταν. Κι αυτό διότι η «ερωμένη» προϋπήρχε με τον συγκεκριμένο άνδρα αλλά χώρισαν κι εκείνος ξεκίνησε νέα σχέση με την δεύτερη. Στη συνέχεια όμως, η πρώτη απέκτησε εκ νέου επικοινωνία μαζί του και στην προσπάθειά της να τον μεταπείσει άρχισε να πλησιάζει και την σύντροφό του!
Τον παρακολούθησε και… μπούκαρε στο μαγαζί!
Η πρώην προσπαθούσε να πείσει την νυν να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της έτσι ώστε ελεύθερος πια να μπορέσει να ξαναγυρίσει κοντά της. Και φαίνεται ότι ο άνδρας προσπαθούσε σε ρόλο «πυροσβεστικό» να εξομαλύνει τα πράγματα. Παρέχοντας εκατέρωθεν τη βεβαιότητα για τα συναισθήματά του. Δυστυχώς όμως, παρά την προειδοποίηση εκ μέρους της επίσημης συντρόφου του, ο ίδιος έκλεισε ραντεβού με την πρώην του. Χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι την ίδια ώρα η νυν τον παρακολουθούσε, βλέποντάς τον να συναντιέται με την άλλη αρχικά στο σπίτι του και μετά στην καφετέρια. Έτσι δεν άντεξε και κυριολεκτικά… μπούκαρε στο μαγαζί αποφασισμένη για όλα!
tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki