Χειρουργός κατηγορείται για σεξ με ασθενή του


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Η ιστορία έχει ως εξής: Ασθενής ηχογράφησε τον παντρεμένο οικογενειακό γιατρό της, ενώ βρίσκονταν στο χειρουργείο του! Ο dr Simon Robinson κατηγορείται για κακή μεταχείριση μετά από 16 μήνες σχέσης με ασθενή του, η οποία έληξε όταν εκείνη άρχισε να νιώθει ότι την εκμεταλλεύεται. 
Σύμφωνα με τα όσα άκουσε χθες το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο, οι συναντήσεις τους σταματούσαν πάντα λίγο πριν την ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, ενώ ο Robinson υποστηρίζει ότι της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα μπορούσαν να έχουν τίποτα παραπάνω από στοματικό σεξ γιατί διαφορετικά θα ξεπερνούσε τα όρια όντας παντρεμένος (!). 
Αλλά η γυναίκα, που αναφέρεται ως Ασθενής Α άρχισε να νιώθει ότι η σχέη δεν ήταν αμοιβαία και χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να ηχογραφήσει τις σεξουαλικές τους «συνευρέσεις» μία φορά στο χειρουργείο του και μία στο σπίτι της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η σχέση τους ξεκίνησε όταν πήγε πρώτη φορά για ένα τσεκάπ ρουτίνας στο ιατρείο του μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της. Πριν εκείνη φύγει, την φίλησε και της είπε: «Έλα πάλι αύριο, έχω να σου κάνω ένα δώρο».
Όπως υποστηρίζει, ένιωσε κολακευμένη. Την επόμενη ημέρα όταν επισκέφθηκε το χειρουργείο την φίλησε ξανά και της ευχήθηκε “χρόνια πολλά”, αλλά της ζήτησε να φύγει γιατί είχε πολλή δουλειά. Μία εβδομάδα αργότερα της τηλεφώνησε και της είπε ότι θα “πεταγόταν” από το σπίτι της. Μόλις έφτασε, κάθησαν στον καναπέ και άρχισαν να φιλιούνται.
«Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε κάτι παραπάνω από φιλιά – έβαζε το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια του», ισχυρίζεται η ασθενής. Την επόμενη ημέρα, μόλις έφτασε στο χειρουργείο, ο γιατρός κλείδωσε την πόρτα αφού εκείνη μπήκε μέσα. Άρχισαν να συναντιούνται 2-3 φορές την εβδομάδα στο σπίτι της ή στο χειρουργείο του και ο Robinson την εκλιπαρούσε να κρατήσει την σχέση τους μυστική. Όταν μετά από καιρό τον ρώτησε γιατί δεν έχουν έρθει σε σεξουαλικη επαφή, εκείνος της απάντησε: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί θα ξεπερνούσα τα όρια – είμαι παντρεμένος». 
Μετά από έναν χρόνο, η ασθενής μοιράστηκε τον προβληματισμό της γι’ αυτή την ιστορία με τους ενήλικες γιους της, οι οποίοι της είπαν να τον ηχογραφήσει για να κινηθεί εναντίον του! 
Ο συνήγορος του γιατρού υποστηρίζει ότι ο κ. Robinson παραβίασε τον νόμο για σχέση μεταξύ γιατρού ασθενή, αλλά αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί της. 
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki