Συνελήφθη αστυνομικός, συγγενής γνωστού τηλεπαρουσιαστή



Μόνο άνθρωπος της τάξης και τη ηθικής δεν ήταν ένας αστυφύλακας που είχε παράλληλη απασχόληση στην παρανομία. Ο 39χρονος, o οποίος είναι συγγενής παρουσιαστή , υπηρετούσε στην Αττική, με τη βοήθεια δύο νεαρών γυναικών από τη Ρουμανία, ηλικίας 22 και 27 ετών, εισέβαλε σε σπίτια αλλοδαπών και ζητούσε εκβιαστικά τα ενοίκια.


  
Επίσης υποχρέωνε αλλοδαπό, με την απειλή ότι θα τον συλλάβει, να πουλάει σε συμπατριώτες του παράνομα λαθραία τσιγάρα, που τον προμήθευε ο ίδιος.

Ο αστυφύλακας συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας. Μαζί του συνελήφθησαν και οι δύο νεαρές Ρουμάνες. Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται. Η δράση του αστυφύλακα πήρε τέλος, αφού συνελήφθη, μαζί με τις δύο Ρουμάνες, στο κέντρο της Αθήνας. Η σύλληψή τους έγινε μέσα σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την παράδοση των λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνες που έγιναν σε χώρους και σε δύο διαμερίσματα, που διατηρούσε ο αστυφύλακας στην περιοχή της Αττικής, ανάμεσα στα άλλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πολλά διαβατήρια αλλοδαπών υπηκόων, μία μοτοσικλέτα, που είχε κλαπεί από την Κρήτη το 2008, ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, για το οποίο είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή προκειμένου να πετύχει την είσπραξη των ασφαλίστρων, βεβαιώσεις και βιβλιάρια ασφαλίσεως υγείας αλλοδαπών, 3.700 ευρώ, πινακίδες κυκλοφορίας ελληνικών και ρουμανικών οχημάτων, 1.480 φυσίγγια πιστολιού και ένα όπλο CZ χωρίς γεμιστήρα, το οποίο κατείχε παράνομα.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki