Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έχει αυτή την κορμάρα?




Είναι ένα από τα νέα κορίτσια που δειλά δειλά αποφάσισαν ν΄ασχοληθούν με την τηλεόραση, σπουδάζοντας στη σχολή του Σταμάτη Μαλέλη.

Οι καθηγητές της σχολής δίνοντάς τις κατάλληλες ευκαιρίες σε παιδιά με όνειρά και στόχους, έδωσαν και στην νεαρή παρουσιάστρια το δικαίωμα να πορευτεί.

Έλα όμως που εμείς την εντοπίσαμε ξαπλωμένη στην παραλία να λιάζει το λιθόχτιστο κορμί της. Και μιλάμε τώρα για κορμί αλφάδι όχι αστεία. Το καλό βεβαίως με την νεαρή είναι πώς κουβαλάει και μυαλό. Σπάνιος συνδυασμός στις μέρες μας.

Είναι η Τάνια Χριστοδουλίδου. Ένα κορίτσι που μακριά από την τηλεόραση είναι δασκάλα. Ναι. Το κορίτσι αυτό το πολύ εντυπωσιακό με τα αυστηρά ντυσίματα και το make up που την μεγαλώνει λίγο-ελέω ειδήσεων-είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και μόλις πέρυσι αποφάσισε να παρακολουθήσει παράλληλα μαθήματα στην σχολή δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη. Πρόκειται για ένα κορίτσι που δεν μιλάει πολύ, προσέχει κάθε βήμα της και εντυπωσιάζει με την απλότητά της και εσχάτως και με το κορμί της. Δύο μέτρα κορίτσι. Μα καλά τι σε τάιζαν μικρή καλή μου; Καρέκλες και βγήκες δύο μέτρα; Την πετύχαμε στην παραλία μαυρισμένη από διακοπές. Είναι όμορφο κορίτσι, με ζωηρά χαρακτηριστικά και με παιδεία. Σπάνιο είδος. Τόσο σπάνιο όσο οι δεινόσαυροι και οι παρθένες στις μέρες μας!


 
nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki