Γεννήθηκε αγόρι, ζει όμως ως κορίτσι


Γεννήθηκε αγόρι αλλά είναι κορίτσι!!!

Πρόκειται για τον πεντάχρονο Ζακ Άβερι στη Βρετανία, που έχει διαγνωστεί με διαταραχή ταυτότητας φύλου ( Gender Identity Disorder).
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, ο μικρός Ζακ από τα τρία του ξαφνικά άρχισε να ντύνεται με κοριτσίστικα ρούχα. Όπως εξηγεί η 32χρονη μητέρα του Τερέζα, ο Ζακ μέχρι την ηλικία των τριών ετών ζούσε ως ένα φυσιολογικό αγόρι.
«Μια μέρα και εντελώς ξαφνικά γύρισε προς τα μένα και μου είπε: ’’ Μαμά είμαι κορίτσι’’», εξομολογείται η μητέρα του παιδιού.
Η Τερέζα το προσπέρασε καθώς εκτιμούσε ότι, απλά ο Ζακ περνούσε μια φάση.
Σύμφωνα με το briefingnews.gr, ωστόσο στη συνέχεια οι εξελίξεις ήταν απρόσμενες για την οικογένεια. Ο μικρός έκλαιγε και φώναζε συνέχεια ενώ αποπειράθηκε να κόψει τα γεννητικά του όργανα! Αρχικά οι γονείς πίστευαν πως το παιδί πάσχει από αυτισμό, ωστόσο ειδικός ψυχολόγος στον οποίο προσέφυγαν, διέγνωσε στον Ζακ διαταραχή ταυτότητας φύλου.
Το παιδί έχει ησυχάσει, φοράει κοριτσίστικα ρούχα ενώ στο σχολείο, που φοιτά για να τον στηρίξουν, έχουν δημιουργήσει μια «ουδέτερη» τουαλέτα για αυτόν.
Εξηγήσαμε στα άλλα παιδιά ότι, ο Ζακ στο σώμα είναι αγόρι αλλά στον εγκέφαλο είναι κορίτσι, σημειώνει η μητέρα του.
Ο Ζακ, που εξετάστηκε από επιστήμονες σε ειδική κλινική είναι μόλις η 5η περίπτωση παιδιού κάτω των πέντε, με την εκδήλωση διαταραχής ταυτότητας φύλου. Συνολικά μέχρι την ηλικία των 18 στη Βρετανία αναφέρθηκαν την προηγούμενη χρονιά 165 περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki