Παπαρήγα : "Εμείς πληρώσαμε μόνο ρεύμα και δημοτικά τέλη, όχι χαράτσι"


 Παπαρήγα: Εμείς πληρώσαμε μόνο ρεύμα και δημοτικά τέλη, όχι χαράτσι

Εχουμε τον επόμενο λογαριασμό που λέει χρωστάτε πρώτη δόση και δεύτερη δόση του χαρατσιού, δεν λέει ότι χρωστάμε ρεύμα, είπε η γ.γ. του ΚΚΕ. «Πώς θα μετατρέψουν τα χρήματα που δώσαμε για το ρεύμα σε χαράτσι;», αναρρωτήθηκε.
Η Αλέκα Παπαρήγα κατέθεσε τη δική της άποψη για το αλαλούμ που υπάρχει σχετικά με την μερική πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ που περιλαμβάνουν και το έκτακτο τέλος για τα ακίνητα.
«Μα εδώ υπάρχει κι ένας τραγέλαφος. Εμείς που πληρώσαμε μόνο το ρεύμα και τα δημοτικά τέλη, αυτό της ΕΡΤ κλπ, έχουμε πάρει τον επόμενο λογαριασμό που λέει χρωστάτε την πρώτη δόση του χαρατσιού, τη δεύτερη δόση του χαρατσιού. Δεν μας λέει ότι χρωστάμε ρεύμα. Πώς θα μετατρέψουν τα χρήματα που δώσαμε για το ρεύμα σε χαράτσι; Αυτό θέλει ηλεκτρονικό εγκέφαλο όχι ένα απλό σύστημα πληροφορικής. Πώς θα το μετατρέψουν;», αναρρωτήθηκε μιλώντας στο RealFM το πρωί της Τετάρτης.
«Σε άλλους το ρεύμα είναι χαμηλότερο από το χαράτσι, ανάλογα με την επιφάνεια του σπιτιού. Σε άλλους το χαράτσι είναι περισσότερο από το ρεύμα. Άλλος έχει π.χ. 80€ ρεύμα και 300€ χαράτσι. Πώς θα γίνει θα πάνε τα 80€ στο χαράτσι; Δεν γίνονται αυτά. Εμείς στα χαρτιά που έχουμε φαίνεται ότι έχουμε πληρώσει μόνο το ρεύμα και λέει ότι χρωστάτε την πρώτη δόση, χρωστάτε τη δεύτερη δόση. Δηλαδή πως θα το υπολογίσουν; Δεν είναι δυνατόν να γίνουν αυτά».
Μάλιστα, προειδοποίησε ότι «Τώρα σκέφτονται να κάνουν ενιαίο χαράτσι για τα σπίτια, αλλά κάνουν το εξής: Θα ανεβάσουν τις αντικειμενικές αξίες των σπιτιών. Οι εμπορικές αξίες των σπιτιών, όπως ξέρετε κι εσείς, σε περίοδο κρίσης είναι πολύ κάτω, είναι στο μηδέν. (…) Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki