Αρχισαν τα όργανα για τον ΠΑΟ


 «Αρχισαν τα όργανα» για τον ΠΑΟ

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Παναθηναϊκού για «ευρείας κλίμακας («εκτεταμένα») επεισόδια, πριν την έναρξη, κατά την εξέλιξη και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα (82o λεπτό), από τα οποία προξενήθηκαν σοβαρές σωματικές βλάβες σε πρόσωπα και εκτεταμένες καταστροφές ξένης περιουσίας»που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, άσκησε σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.
Παράλληλα οι Πράσινοι κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας για αύριο Πέμπτη (13.00) «για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 1 επ, 21 του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ»
Η καταδίκη των Πράσινων σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ που αναφέρεται σε διακοπή αγώνα θα τους κοστίσει την αφαίρεση 3 βαθμών από το παρόν πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο ενώ θα χάσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με 0-3.
Επιπλέον με βάσει το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ που αναφέρεται σε ποινές σε βάρος ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αγωνισθεί χωρίς οπαδούς (κεκλεισμένων των θυρών) για 2-4 αγωνιστικές αλλά και με χρηματικό πρόστιμο από 120.000 έως 300.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ρήτρες βίας που έχουν υπογράψει με τον ΟΠΑΠ θα πληρώσουν, επιπλέον, ποσό διπλάσιο του προστίμου που θα τους επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki