Μαστροκώστα και Δέλλας θα υιοθετήσουν παιδί από το Σουδάν



Είναι γνωστή η αγάπη που έχουν για τα παιδιά,  η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύντροφός της Τραϊανός Δέλλας. Τώρα το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμα συγκινητική πράξη, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υιοθετήσουν ένα παιδί από την Αφρική και συγκεκριμένα από το Σουδάν.
Μετά την ατυχή κατάληξη της υπόθεσης με την παρένθετη μητέρα, η Γωγώ Μαστροκώστα στεναχωρέθηκε, αλλά έψαξε να βρει άλλο τρόπο για να υλοποιήσει την επιθυμία της να δώσει την αγάπη της σε ένα ακόμα παιδάκι. Έψαξε στο Internet, επικοινώνησε με τους κατάλληλους ανθρώπους και έμαθε τις διαδικασίες που απαιτούνται για να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική. Στην πορεία, επέλεξε το Σουδάν, για το λόγο ότι οι άνθρωποι της συγκεκριμένης χώρας, υποφέρουν από τη φτώχεια και απειλούνται από πολλές αρρώστιες  και μολύνσεις. Λόγω του μακροχρόνιου εμφυλίου πολέμου, πολλά παιδιά εκεί  χάνουν τη ζωή τους καθημερινά είτε λόγω των κακουχιών είτε λόγω έλλειψης τροφής και πόσιμου νερού.
Η γνωστή γυμνάστρια, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα παιδιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι  στο παρελθόν αποφάσισε να δώσει το ποσό των 100.000 ευρώ που συγκέντρωσε από τα δώρα στο γάμο της στο σύλλογο « Ελπίδα» και στην ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.
Το ζευγάρι βρίσκεται στο στάδιο της νομικής ενημέρωσης για τα έγγραφα και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της υιοθεσίας και τις επόμενες ημέρες σκοπεύουν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση.
Πηγή : Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki