Η Χέδερ Μόρις παραμένει cool παρόλο που κυκλοφορούν γυμνές φωτογραφίες της στο ίντερνετ


 Χέδερ Μόρις: Γυμνή στο διαδίκτυο, αλλά ψύχραιμη
 
Μπορεί η Σκάρλετ Γιόχανσον, να πανικοβλήθηκε και να δήλωσε ότι νιώθει σαν να έχει «βιαστεί» έπειτα από την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών στο διαδίκτυο, όμως η νεαρή συνάδερφός της Χέδερ Μόρις φαίνεται ότι το αντιμετωπίζει πιο ψύχραιμα.
Αν και η σέξι πρωταγωνίστρια του Glee -της οποίας γυμνές φωτογραφίες αναρτήθηκαν πρόσφατα στο διαδίκτυο- έχει αναθέσει την υπόθεση στον δικηγόρο της, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι που εμπλέκονται στην εν λόγω διαρροή, ωστόσο δήλωσε ότι δεν πανικοβλήθηκε με το γεγονός.
Να σημειώσουμε ότι όπως και στην περίπτωση της Σκάρλετ Γιόχανσον οι φωτογραφίες της Χέδερ Μόρις τραβήχτηκαν από την ίδια με το κινητό της τηλέφωνο στην κρεβατοκάμαρά της λίγες ημέρες πριν αυτές διαρρεύσουν.
«Όταν η Χέδερ ανακάλυψε τις φωτογραφίες δεν τρόμαξε… Ειλικρινά, η αντίδρασή της ήταν «Ο.k, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα! Τουλάχιστον δείχνω όμορφη!» είπε με χιούμορ» ανέφερε άνθρωπος από το στενό φιλικό της περιβάλλον.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της 25χρονης σταρ κυκλοφορούν διαδικτυακά. Το 2010, πριν γίνει ιδιαίτερα γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Glee, είχαν διαρρεύσει στο ίντερνετ κάποιες επαγγελματικές σέξι εικόνες της Μόρις, αλλά και τότε είχε δείξει την ίδια ψυχραιμία.
«Νομίζω ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες» είχε πει τότε στο περιοδικό Extra. «Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Όλοι πρέπει να έχουμε όμορφες γυμνές φωτογραφίες, έτσι ώστε όταν γεράσουμε να τις βλέπουμε και να λέμε «Είναι τότε που το κορμί μου έδειχνε υπέροχο»» είχε προσθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki