Έγινε θέμα στην ΕΠΟ η αύξηση των αποδοχών του Φερνάτνο Σάντος



Θέμα δημιουργήθηκε στην ΕΠΟ με την αύξηση στις αποδοχές του Φερνάντο Σάντος, καθώς ο Πορτογάλος από 450.000 ευρώ τον χρόνο θα εισπράττει πλέον 650.000 ευρώ!
Ένταση επικράτησε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ για την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος και την αύξηση της αμοιβής του από τα 450.000 στις 650.000 ευρώ.  Την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Σάντος την πήρε...πάνω του ο Σοφοκλής Πιλάβιος που τόνισε ότι τα χρήματα του συμβολαίου του Σάντος δεν θα δοθούν από την επιχορήγηση της πολιτείας προς την ΕΠΟ, αλλά από τα 8 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει η Ομοσπονδία από την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του EURO 2012 από την UEFA.
Παράλληλα, είπε ότι δεν υπάρχουν αυτοί τη στιγμή διαθέσιμοι προπονητές με τις ικανότητες του Σάντος που έχουν χαμηλότερο κασέ. Οι αντιδράσεις των μελών του δ.σ. ήταν έντονες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά ήταν τα μέλη που τόνισαν ότι είναι προκλητικό μέσα σε περίοδο κρίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός να πάρει τέτοια αύξηση και πρότειναν να περαστεί «επικοινωνιακά» προς τα έξω η αύξηση στις απολαβές σαν ένα μπόνους.
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Οικονομίδης, μίλησε για εκβιασμό. Απευθυνόμενος στον Πιλάβιο τόνισε: «Σε είχαμε εξουσιοδοτήσει από τον Οκτώβριο για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί δεν βρήκαμε άλλον προπονητή μέχρι τώρα και φτάσαμε ως εδώ. Αυτό είναι εκβιασμός...».
Ακολούθησε η... έκρηξη του Πιλάβιου: «Δεν το δέχομαι αυτό που λέτε. Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός...»
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki