Πάτρα : 60χρονος χωρίζει… λόγω facebook

 ΠΑΤΡΑ: 60χρονος χωρίζει… λόγω facebook


Διαζύγια… λόγω facebook, με τον αριθμό τους να αυξάνονται… με γεωμετρική πρόοδο! Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που άνδρας εμφανίστηκε σε δικηγορικό γραφείο ζητώντας διαζύγιο επειδή η σύζυγός του -όπως υποστήριζε- τον… κεράτωνε στο facebook. Η γυναίκα εμφανιζόταν «ελεύθερη» στο προφίλ της και έψαχνε για άνδρες! «Δεν την προλαβαίνω», φώναζε εξοργισμένος σε δικηγορικό γραφείο 43χρονος, ο οποίος επέμενε να πάρει διαζύγιο για να μην γίνει «φονιάς», όπως έλεγε χαρακτηριστικά. Μάλιστα είχε βγάλει αντίγραφα από την σελίδα της 32χρονης συζύγου του, στην οποία εμφανιζόταν ως «ελεύθερη» που ενδιαφέρεται «για άνδρες».
Σύμφωνα με το dete.gr, προ ημερών στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας εμφανίστηκε 60χρονος ο οποίος… οδηγείτο σε διαζύγιο γιατί η 50χρονη σύζυγός του… έψαχνε νεαρούς μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. «Είδα την εκπομπή σας στο Achaia για το facebook και θέλω να σας πω ότι έχω πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα»είπε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή, εξηγώντας τους λόγους της παρουσίας του στα Δικαστήρια.
Η γυναίκα του τον απατούσε… με διαδικτυακούς φίλους (ή τουλάχιστον είχε υποψίες πως το έκανε)! Σύμφωνα με πληροφορίες από τους χρήστες του διαδικτύου, οι περισσότερες γυναίκες ηλικίας 50 – 60 ετών, συνήθως εγκαταλελειμμένες από τους συζύγους τους (παραμελημένες και ερωτικά) έχουν ανακαλύψει πως το facebook προσφέρεται για εξεύρεση ερωτικού συντρόφου ακόμη και σε πολύ νεαρότερη ηλικία! Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι νεαροί που «διψούν» για σύναψη ερωτικής σχέσης με MΙLF (όπως λέγονται οι ώριμες γυναίκες στην διαδικτυακή γλώσσα – Mother/Mom I’d Like to Fuck). Μάλιστα σύμφωνα με την πλειοψηφία των ανδρών χρηστών του facebook, γυναίκες αυτής της ηλικίας «πέφτουν» ευκολότερα από άλλες νεαρότερές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki