Η Ελλάδα μπορεί ...αρκει να θέλει!




Το νέο ελληνικό αυτοκίνητο είναι πλέον γεγονός! Οι κατασκευαστές του Στέλλα και Παύλος Κεραμπός κατάφεραν να μας κάνουν περήφανους και μας απέδειξαν πως και σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές μπορεί  κανείς να πετύχει το αδύνατο αρκεί να έχει θέληση και υπομονή. Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή να πούμε πως ο Παύλος Κεραμπός ανήκει στο χώρο της αυτοκίνησης από το 1966 συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων με NSU TT, με πρώτο του ξεκίνημα το Rally Acropolis, έως το 1972 με τελευταία του συμμετοχή στο Rally Monte Carlo. Ενώ από το 1975 ασχολείται με την κατασκευή, και τον σχεδιασμό αυτοκινήτων. Έχει συμβάλλει στην εξέλιξη μοντέλων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών με τεράστια επιτυχία, η σύζυγος Στέλλα Κεραμπός δημιούργησε μαζί με γνωστούς αναβαθμιστές της Γερμανίας μια από τις μεγαλύτερες γκάμες αναβαθμίσεων στην Ευρώπη. Να επισημάνουμε επίσης πως  στο χώρο αυτό των αναβαθμίσεων και διαγνώσεων, είναι η μοναδική γυναίκα στην Ευρώπη.
Μετά από την γνωριμία μας με τους κατασκευαστές ας περάσουμε στη γνωριμία μας με το αυτοκίνητο, το 2011 το ζεύγος Κεραμπός κατάφερε να δημιουργήσει το “Super K”, το οποίο  αποτελείται από μηχανικά μέρη Smart 1000cc ενώ η εξωτερική του όψη θυμίζει τζιπ. Έχει διαστάσεις 3.08m μήκος , 1.45m πλάτος, 1.62m ύψος με 2.11 μέτρα μεταξόνιο, ζυγίζει 700 κιλά και στην Sport έκδοση φορά έναν 1.000αρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 118 ίππων, με αναλογία 5.93 κιλών/ίππο.
Επίσης υπάρχουν ατμοσφαιρικοί κινητήρες βενζίνης απόδοσης 62, 72 και 80 ίππων, turbo 84 και 118 ίππων και πετρελαίου 800 cc απόδοσης 54 και 68 ίππων.
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί να πάει παντού ενώ έχει μεγάλη απήχηση από τα ελληνικά νησιά! Αυτή τη στιγμή αναζητούν χρηματοδότηση ενώ η παραγωγή του θα περιορίζεται στα 350 αυτοκίνητα το χρόνο και η τιμή του θα ανέρχεται περίπου στις 10χιλλίαδες.
Εμείς να τους συγχαρούμε και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία, και συγχρόνως ας συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα, ας κινητοποιηθούμε και ας αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας! Και μη ξεχνάτε πως μέσα σ’ αυτή τη κρίση πρέπει να στηρίξουμε τον τόπο μας, μη σας πιάνει λοιπόν ξενομανία προσπαθήστε να αγοράζετε ελληνικά προϊόντα και κυρίως ας αρχίσουμε επιτέλους να παράγουμε όλα αυτά που μπορούμε!

Πηγή : epitroxon

Της Μαρίας Θεοφράστου
maria@epitrohon.gr
και στο twitter:
http://twitter.com/OdigontasMeStyl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki