Νεαρός τραγουδιστής στα πρόθυρα αυτοκτονίας γιατί τον εκβίαζαν για παιδεραστία


Εξιχνιάστηκε υπόθεση διαπόμπευσης νεαρού καλλιτέχνη που οδηγήθηκε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας

Στο παρά πέντε της εξιχνίασης μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εντάσσεται στο πλαίσιο της έρευνας που όπως αποκάλυψε την περασμένη Πέμπτη το bloko.gr βρίσκεται σ' εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα και σχετίζεται με "ηλεκτρονικό κύκλωμα που διαπομπεύει κι εκβιάζει γνωστά άτομα".
Όπως σημειώνεται από ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, μετά
από ενδελεχή ηλεκτρονική έρευνα κι αναζήτηση δεδομένων, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας επιχειρηματία, η οποία φέρεται να "δημοσιοποίησε" σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ανυπόστατες πληροφορίες σε βάρος νεαρού καλλιτέχνη, τον οποίο ουσιαστικά ενέπλεκε σε υπόθεση ... παιδεραστίας.
Μάλιστα, εξαιτίας του καταιονισμού των αρνητικών μηνυμάτων και σχολίων με τα οποία βομβαρδίστηκε το θύμα των ανυπόστατων καταγγελιών που αποκλειστικό στόχο είχαν την σπίλωση και τη διαπόμπευση για λόγους εκδίκησης, ο καλλιτέχνης έφτασε δύο φορές στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
Για την εξαιρετικά σοβαρή αυτή υπόθεση, αναμένεται επίσημη κι αναλυτική ενημέρωση από την Αστυνομία στις επόμενες προσεχείς ώρες.
bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki