Porsche 911 επικαλυμένη με φύλλα χρυσού (Photos)



Μια Porsche 911 επικαλυμένη με φύλλα χρυσού μπορεί να κοστίζει μια περιουσία, όμως από αισθητικής πλευράς δεν είναι ότι το καλύτερο. 

Μάλλον απογοητεύει τους φαν του γερμανικού supercar

Δεν ξέρουμε τι είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι όταν προχωρούσαν στην συγκεκριμένη μετάλλαξη της Porsche 911 Turbo Cabriolet του 2005, ένας πάντως είναι το βέβαιο. Μάλλον απογοητεύει…
Η Porsche 911 Turbo Cabriolet είναι ένα μαγικό μηχάνημα. Διαθέτει υπέροχη εμφάνιση και εξαιρετικές δυνατότητες στο δρόμο. Τώρα , το πόσο εύκολο είναι να κυκλοφορήσεις την συγκεκριμένη εκδοχή της, η οποία είναι καλυμμένη με φύλλα χρυσού, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένα είναι το βέβαιο. Οι πάντες θα σε κυνηγούν όχι για να θαυμάσουν το αυτοκίνητο, αλλά προκειμένου να πάρουν ένα κομματάκι χρυσού.
Η όλη –αρκετά κιτς, δεν νομίζετε – αλλαγή στην εμφάνιση της 911 κόστισε περί τα 600.000 ευρώ. Και το ερώτημα είναι ποιος θα δώσει αυτά τα χρήματα, όταν με το 1/10 αυτού του ποσού μπορεί να βρει στην αγορά (την ευρωπαϊκή) μια 911 πιο καινούργιο μοντέλο και φυσικά να την απολαύσει όχι για το χρυσό περιτύλιγμα, αλλά για τις τεράστιες δυνατότητές της στον δρόμο.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki