Ο Μαραντόνα και το παράδειγμα των 300 στις Θερμοπύλες


Ο Μαραντόνα και το παράδειγμα των 300 στις Θερμοπύλες

Ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα με δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο απέδειξε ξανά ότι δεν του ταιριάζουν τα… κατεστημένα. Σε δηλώσεις του στους Times της Ινδίας αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι της Ελλάδας με την Γερμανία και τα σχόλιά του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…



«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. Ομως από τη στιγμή που 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Μαραντόνα, αφήνοντας το δημοσιογράφο που είχε απέναντί του με… ανοιχτό το στόμα.

Στη συνέχεια ο καλύτερος ποδοσφαιριστής (για αρκετούς) όλων των εποχών, πρόσθεσε: «Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki