Τσίπρα δε μας τα λες καλά...Επίδομα σε λαθρομετανάστες???




Είναι τουλάχιστον προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1.200.000 ανέργους, ο ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται στον καθέναν από αυτούς ότι θα προσφέρει το 80% του τελευταίου τους μισθού για τουλάχιστον δυο χρόνια, θα τους προσφέρει διάφορες εκπτώσεις και θα εξασφαλίσει την αναστολή εξυπηρέτησης των δανείων τους.Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζοντας σε επικίνδυνα μονοπάτια υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες ώσπου να βρουν (και αυτοί) δουλειά.!

Αν εξετάσουμε, όλα τα παραπάνω καθαρά από οικονομικής άποψης , υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 8-10 δις ευρω και μάλιστα άμεσα.


Το «λεφτά υπάρχουν» του κ. Τσίπρα και του οικονομικού του επιτελείου, μοιάζει τουλάχιστον φτωχό, μπροστά σ’ αυτό που μας έλεγε πριν από 2,5 χρόνια ο κ.Παπανδρέου και η παρέα του.

ιερος αγων

3 σχόλια:

  1. ΝΑΙΙΙΙ! ΖΗΤΩ!
    "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" νούμερο 2,σε νέα βελτιωμένη έκδοση, που σας υπόσχεται να σαρώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο σε αυτή την χώρα,από καθαρή τύχη.
    Καλοκαίρι είναι, δουλειά δεν έχουμε, λεφτά δεν έχουμε, αλλά με ένα καλό μαύρισμα,και με "σπαστά" πλέον ελληνικά, μην ανησυχείτε γιατί "τσίπρα καλό", "τσίπρας ντώσει λεφτά εμάς, αφού γκλέψει απο ελληνας"
    "ΓΚΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΉΝΕΣ"
    ΖΗΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ!
    "τσίμπλα καλό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "εγκω μετα εγλογκες, τσίπρα νικητή, φέρει όλο το οικογκένεια στο ελλάντα!
      οικογκένια μου καλή και αυτή, πολύ καλή, μόνο 45 άτομα!
      τσίπρα ντοσει λεφτά εμένα, έρτουνε αυτοί."

      Διαγραφή
  2. as skeftoun kala autoi pou tha psifisoun tsipra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki