Ντοκουμέντο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

 ΦΩΤΟ – Ντοκουμέντο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής


Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα, αλλά και γενικά το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε ένα πολύ παλιό δημοσίευμα που δείχνει, κατά κάποιον τρόπο, αρκετά επίκαιρο κι ενδιαφέρον.
Είναι από την εφημερίδα «Τα Νέα», την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 1991. Περίπου 21 χρόνια πριν! Με τίτλο στο δισέλιδο «Οι μικροί ναζί ανάμεσά μας».
Το ρεπορτάζ επιμελήθηκαν οι Καμπύλης, Μπαστέα, Τζαννάκης και θεωρήθηκε δημοσιογραφική επιτυχία για την εποχή, αφού υπήρχε και η φωτογραφία – ντοκουμέντο με την λεζάντα: «Για πρώτη φορά φωτογραφίζονται τα γραφεία της «εθνικοσοσιαλιστικής» οργάνωσης του «Λαϊκού Συνδέσμου», που εκδίδει από το 1980 το περιοδικό Χρυσή Αυγή», σύμφωνα με το gazzetta.gr.
Μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα από εκείνο το ρεπορτάζ, στο οποίο φιγουράρουν δηλώσεις του Μιχαλολιάκου. Μια, μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί και. προφητική, με όσα βλέπουμε σήμερα: «Όταν εμείς ασκήσουμε πολιτική, αυτό θα γίνει με άλλο τρόπο»!
Δείτε εκείνο το δημοσίευμα. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
 ΦΩΤΟ – Ντοκουμέντο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

1 σχόλιο:

  1. Τί; Πλάκα κάνετε; Κάθομαι και εγώ και διαβάζω πρωί πρωί...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
    Έχουν γίνει ένα σωρό πράγματα αυτές τις μέρες, έχουμε φλέγοντα οικονομικά θέματα,νέα χαράτσια, φονικά, απαγωγές,και ποιος ξέρει τί άλλο ακόμα, ολόκληρη την ημέρα χτες ζούσαμε ένα ατελείωτο ντεζαβού για το τί έγινε σε μια εκπομπή, λες και απο αυτό καθορίζεται η ζωή μας, σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου και βρομίσει το πηγάδι...
    και τώρα μας αποτελειώνετε νοητικά με κάποιο άρθρο φυλλάδας πριν απο 21 χρόνια;;;
    Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki