Βενιζέλος: «Είχαμε λουλούδια στο ΠΑΣΟΚ που μας ντρόπιασαν. Τα κόψαμε και τα πετάξαμε»

 «Κόψαμε τα λουλούδια που μας ντρόπιασαν»

 
«Είχαμε λουλούδια στο ΠΑΣΟΚ που μας ντρόπιασαν. Τα κόψαμε και τα πετάξαμε» τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι το κόμμα πρέπει να έχει μπροστά τους νέους.
Σημειώνεται ότι κατά τη συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι έχει στείλει επιστολή προς τους κ.κ. Σαμαρά, Τσίπρα, Καμμένο και Κουβέλη προκειμένου να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο συζήτησης για μετά τις εκλογές μεταξύ των ισχυρότερων πολιτικών κομμάτων για το πώς θα προχωρήσει η χώρα και δεν θα υπάρξει νέα τραυματική εμπειρία ανάλογη εκείνης κατά την περίοδο των διερευνητικών εντολών, που ακολούθησαν τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Βενιζέλος, όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία της Ιπποκράτους, δεν έστειλε την επιστολή στην κ. Παπαρήγα, καθώς είναι γνωστή και πάγια η θέση του ΚΚΕ για τη μη συμμετοχή την Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν την έστειλε ούτε στη Χρυσή Αυγή, η οποία κινείται εκτός του πλαισίου δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε την επιστολή διαπιστώνοντας ότι ενώ οι Έλληνες θέλουν να υπάρξει κυβέρνηση την επομένη των εκλογών ώστε να μη παραταθεί η ακυβερνησία, η οποία ζημιώνει τη χώρα, διαμορφώνεται ένα κλίμα αδιεξόδου με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό το πλαστό αδιέξοδο, πρόσθεσε πρέπει να σπάσει και θα σπάσει με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, καθώς κανένα κόμμα δεν θα πάρει αυτοδυναμία, ούτε αριθμητικά ούτε πολιτικά. Κανένα σενάριο σχηματισμού κυβερνητικού σχήματος, τόνισε ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να οδηγήσει σε λύση.
Απέναντι σε αυτό το αδιέξοδο τόνισε, μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι καταλύτης για να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης και γι αυτό ζητεί την ψήφο των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. α δεν το συζητάμε..όλοι σας μέσα στην βουλή "μπουμπούκια" είστε.
    επειδή όμως τα πρόβατα στο μαντρί μείνανε νηστικά μην σας φαίνεται περίεργο που θα φαγωθεί ο κήπος σας...
    Τέλος και οι πρασινάδες,και τα δρεπάνια,και οι δάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki