Πάνος Κιάμος: «Η επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη ήταν ότι πιο απεχθές»



Ο Πάνος Κιάμος για πρώτη φορά κάνει κοινωνική και πολιτική κριτική και μιλάει για την κρίση, τα κόμματα, τις εκλογές και αποκαλύπτει τον σκοπό της ζωής του.
«Ζούμε στην πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της χώρας μας μετά τον πόλεμο… Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πού πηγαίνουμε»είπε ο τραγουδιστής και εξήγησε «Οι εποχές είναι δύσκολες, έπρεπε να το κάνω… Για μένα, το ποιο κόμμα θα έβγαινε πρώτο και ποιο δεύτερο δεν σήμαινε τίποτε. Το ότι οι πολίτες δεν έδωσαν αυτοδυναμία σε κανέναν κάτι σήμαινε. Το μήνυμα ήταν “συνεργαστείτε”, όπως γίνεται άλλωστε σε όλη την Ευρώπη».
Ενώ δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο:
«Η επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη ήταν ό,τι πιο απεχθές έχω δει στην ελληνική τηλεόραση και δεν μου άρεσε καθόλου, όπως και η συνεχής επανάληψη της σκηνής».
Πηγή: Εγώ

1 σχόλιο:

  1. και ΄μας δεν μας αρέσουν τα σαχλοτράγουδα σου αλλά σε τρώμε στη μάπα επειδή σε προβάλουν τα βοθροκάναλα, τί να κάνουμε; θα μας ανεχτείς και σύ τώρα. Εξ΄'αλλου την Χ.Α. την ψήφισε το 7%, δεν την προωθεί το star system, ΒΛΑΚΑ!

    (ο κάθε τελευταίος που θέλει να δείξει ότι κάτι κάνει ή να ακουστεί αρκεί να καταφερθεί εναντίων της Χ.Α. τόσο κόμπλεξ ρε πούστη μου;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki