Πάτρα: Πολίτης χτύπησε αστυνομικό… για μία κλήση!


Πολίτης χτύπησε αστυνομικό… για μία κλήση!


Λόγω κρίσης τα νεύρα είναι… τεντωμένα και τα περιστατικά επιθέσεων ακόμα και σε αστυνομικούς ολοένα και αυξάνονται. Πριν λίγες μέρες είχαμε ένα ακόμα τέτοιο κρούσμα ξυλοδαρμού ένστολου από πολίτη, και μάλιστα το επεισόδιο σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστο σημείο της Πάτρας.
Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου ο 37χρονος δράστης είχε παρκάρει παρανόμως το αυτοκίνητό του.Δύο μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν σταθμεύσει στην απέναντι πλευρά αλλά προηγουμένως είχαν κάνει έλεγχο και είχαν επιδώσει κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Επιστρέφοντας ο 37χρονος στο αυτοκίνητό του είδε το ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ καιεξοργισμένος κινήθηκε προς το μέρος των αστυνομικών.
Φθάνοντας εκεί πλησίασε τον έναν από τους δύο και επιδεικνύοντάς του την κλήση του φώναζε: «Τι είναι αυτό ρε παλιοπ….;» ενώ κουνούσε απειλητικά τα χέρια του προς τον ένστολο. Ο αστυνομικός διατήρησε την ψυχραιμία του, κατέβηκε από τη μηχανή και προσπάθησε να ηρεμήσει τον εξαγριωμένο πολίτη ο οποίος αναφερόταν στα χρέη που είχε λέγοντας ότι του προστέθηκε άλλο ένα με το πρόστιμο για το παρκάρισμα.
Δυστυχώς όμως αντί να κατεβάσει τον τόνο της φωνής του άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός, βρίζοντας χυδαία τον αστυνομικό μπροστά στον κόσμο που στο μεταξύ είχε σταματήσει και παρακολουθούσε. Και τότε ο ένστολος έκανε την κίνηση να του πάρει τις πινακίδες του οχήματος γεγονός που έκανε τον πολίτη να ξεφύγει ακόμα περισσότερο και να του επιτεθεί με γροθιές και κλωτσιές…
Τον χτυπούσε αλύπητα!
Τη στιγμή που ο μοτοσικλετιστής της ΔΙΑΣ είχε περάσει απέναντι κρατώντας το κατσαβίδι και περπατούσε προς το αυτοκίνητο για να ξεβιδώσει τις πινακίδες, ο 37χρονος οδηγός έτρεξε από πίσω του, τον έσπρωξε με δύναμη και στη συνέχεια κυριολεκτικά όρμησε πάνω του κι άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και την πλάτη, ενώ παράλληλα τον κλωτσούσε με όλη του τη δύναμη…!
Το σκηνικό άφησε άφωνους τους αυτόπτες μάρτυρες που φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει αυτό που έκανε. Τελικά ακινητοποιήθηκε ύστερα από την παρέμβαση του δεύτερου αστυνομικού και ενώ είχε χτυπήσει αρκετά τον πρώτο.
Τελικά συνελήφθη και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη αποδίδοντας την οργή του στα νεύρα του από την οικονομική κατάσταση της εποχής. Ωστόσο σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση από τον ένστολο ο οποίος ως εκ θαύματος γλίτωσε το νοσοκομείο…
ΠΗΓΗ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki