Τι συμβαίνει όταν σπάσουμε ένα αβγό σε βάθος 20 μέτρων;

image378 Τι συμβαίνει όταν σπάσουμε ένα αβγό σε βάθος 20 μέτρων;

 
Το σπάσιμο ενός αβγού είναι κάτι εντελώς συνηθισμένο. Το κάνουμε καθημερινά για να φτιάξουμε μια ομελέτα ή να μαγειρέψουμε κάτι. Τι θα συνέβαινε όμως αν προσπαθούσαμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα όχι στην κουζίνα μας αλλά στο βυθό της θάλασσας;
Θα άλλαζε κάτι η πίεση του νερού; Θα συμπεριφερόταν ο κρόκος και το ασπράδι με τον ίδιο τρόπο; Το βίντεο αυτό μας λύνει την απορία!
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki