Φρενοκομείο η Ελλάς...



Δύο άσχετα (;) μεταξύ τους θεματάκια που δημοσιεύει το Βημα...
Αντικατοπτρίζουν την Ελλάδα του παραλογισμού και της εσωτερικής κατάρρευσης...
-Το θέμα με τα τουρκικά σίριαλ, φαίνεται πως φουντώνει και σ΄ αυτόέχουν εμπλακεί, πέραν της Χρυσής Αυγής και του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και βουλευτές άλλων κομμάτων, όπως για παράδειγμα η κυρία Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνη για τιςεξωτερικές σχέσεις του κόμματος.
Προσέξτε όμως πως η κυρία Δούρου αντιμετωπίζει το θέμα:
«Είναι θλιβερό η γιαγιά να ακούει από την τηλεόρασή της συνεχώς τούρκικα, αλλά η απουσία, επί σειρά ετών, εξωτερικής πολιτικής, έφεραν την κατάσταση εδώ. Ό,τι έσπειραν θα θερίσουν...».

Σημείωση Αντίλογου: Αν η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της "ελισσόμενης"  κυρίας Δούρου δεν είναι ο ορισμός της παροιμίας "Τί κάνεις Μπάρμπα - Κουκιά σπέρνω" τότε έχουμε χάσει το μέτρο της σοβαρότητας...

-Θέλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας να συναντηθείμε τα μέλη της Οικονομικής Αστυνομίας, που πραγματοποίησαντην επιχείρηση στη Ύδρα, εναντίον των φοροφυγάδων.
Σε κάποια στιγμή ο υπουργός τουςρώτησε, εάν έχει ξαναγίνει έλεγχος στο συγκεκριμένο κατάστημα και πότε και η απάντηση που πήρε ήτανμονολεκτική: «Όχι».
Και όταν ρώτησε γιατί η απάντηση που πήρε ήταν εντυπωσιακή:
«Ο ιδιοκτήτης ήταν παλαιό στέλεχος του ΣΔΟΕ...»!

Σημείωση Αντίλογου: Και ο "σωτήρας" Γ.Α.Π με τον μαθητευόμενο μάγο , τον ηλικιωμένο Harry Potter του ΠΑ-ΣΟΚ , όπως και ο "σωτήρας" Ε. Βενιζέλος με τον ο "σωτήρα" Παπαδήμο , ΠΟΤΕ δεν έκαναν κάποια κίνηση αλλαγής τρόπου λειτουργίας των ελεγκτικών αρχών ...
ΟΛΟΙ επέλεξαν τον δρόμο των ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ περικοπών..

Αν και ο Γ. Στουρνάρας με τον Α. Σαμαρά αποδειχθούν "σωτήρες" των οριζόντιων μέτρων όπως οι προηγούμενοι μένει να αποδειχθεί ...(ΣΥΝΤΟΜΑ...) 

antilogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki