Προς παραίτηση ο Παναγιωτόπουλος μετά τις χαζομάρες περί “μη ρεαλιστικών” μέτρων από το Στουρνάρα


panos panagiotopoulos 300x199 Προς παραίτηση ο Παναγιωτόπουλος μετά τις χαζομάρες περί μη ρεαλιστικών μέτρων από το Στουρνάρα

Ακόμη και σε εισιτήριο εξόδου από την κυβέρνηση φαίνεται πως θα μετατραπεί το ζήτημα της μείωσης των μισθών στους στρατιωτικούς για τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλό.
Το άδειασμα από το υπουργείο Οικονομικών, από το οποίο άφησαν να εννοηθεί πως και καλά οι προτάσεις που κατέθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτές γιατί δεν είναι «πειστικές» έχει εξοργίσει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και τους Αρχηγούς των σωμάτων που δεκάδες ημέρες ξημεροβραδιαζόντουσαν στο Υπουργείο συγκεντρώνοντας κωδικό-κωδικό εναλλακτικές περικοπές για να διασωθούν οι μισθοί των ενστόλων.
Σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν πρόκειται να δεχθεί άλλες περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών καθώς τίθεται σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια και κυριαρχία, γι αυτό και αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησης του.
Εμείς βέβαια θα προτείναμε πάντως στον Αντώνη Σαμαρά να παραιτήσει τον απαράδεκτο Στουρνάρα & να μην αφήνει να οδηγούνται σε αδιέξοδο άλλοι Υπουργοί που έχουν επαφή με την πραγματικότητα…

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki